Bolilol
Fanka BB :)
dupa tam, 35 grudnia będzie najwyżej.Mi na ten moment wychodzi 4 stycznia. Ale sie nie napalam bo ten cykl to może być różny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dupa tam, 35 grudnia będzie najwyżej.Mi na ten moment wychodzi 4 stycznia. Ale sie nie napalam bo ten cykl to może być różny.
też mnie wkurzają, gówniaryWeźcie się!
Ja kilka miesięcy przed 35 urodzinami
Stymulacja nie zwiększa też ryzyka ciąży mnogiej?Gdzieś czytalam ze genetycznie ma znaczenie czy bliźniaki były w rodzinie kobiety.
Dlatego zachodzisz w kwietniu i nie chcę Cię tu widziećWeźcie się!
Ja kilka miesięcy przed 35 urodzinami
ale to chyba też zależy jakie. Bo z tego co kojarzę to jedne są dziedziczne, tylko nie pamiętam czy jedno-czy dwujajoweGdzieś czytalam ze genetycznie ma znaczenie czy bliźniaki były w rodzinie kobiety.
Wieśniaryteż mnie wkurzają, gówniary
Generalnie mi gin mówiła, że lekami chcemy uzyskać 3 pęcherzyki dominujące. Także to chyba jest odpowiedź na Twoje wątpliwościStymulacja nie zwiększa też ryzyka ciąży mnogiej?
Tego się też boję. Bliźniaki jednak nie przemawiają do mnie. Bałabym się, że sobie nie poradzę albo, że nie poświece dzieciom tyle czasu ile potrzebują i któreś będzie zaniedbane.
Ej, ej. Wieś to Ty szanujWieśniary
się odezwała, a sama na wsi mieszkaWieśniary
Prawie na przedmieściachsię odezwała, a sama na wsi mieszka