reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

A ja się pokłóciłam ze Starym. Nie chce mi się wdawać w szczegóły, ale robię sobie samotny dzień, muszę odpocząć od niego.
😔 Jeśli chcesz to nam się tu wyżal. 😔 Przytulam mocno 🌷
Zapisaliśmy się dziś do gamety na pierwszą wizytę diagnostyki niepłodności do Guzowskiego. Zobaczymy co powie na te wyniki.

reklama
Tak Wam tylko wrzucę:
1680342086_urutx6_600.jpg
A propos złych duchów. Wczoraj przeczytałam, że nie powinno się kupować ubrań w lumpeksach, bo jest w nich zła energia poprzednich nosicieli.

😔 Jeśli chcesz to nam się tu wyżal. 😔 Przytulam mocno 🌷
Zapisaliśmy się dziś do gamety na pierwszą wizytę diagnostyki niepłodności do Guzowskiego. Zobaczymy co powie na te wyniki.
Chyba nie chce mi się już w tym grzebać. Idę na spacer, na masaż, chociaż może nie powinnam, bo przecież jest tyle innych wydatków. Jeśli sama nie zrobię dla siebie czegoś dobrego to tego nie dostanę, więc …🙂. Potem może wrzucę jakiś stendapik i jutro będzie lepszy dzień, na to liczę 🙂.

Mój mąż chce 3 🤣🤣🤣
Ja jeszcze niedawno w ogóle nie myślałam o dzieciach, w sumie nawet mówiłam, że nie chcę 🫢 Jestem najmłodsza z rodzeństwa, w dalszej rodzinie też sami starsi ode mnie więc nie miałam nawet okazji żadnymi dziećmi się opiekować nigdy wcześniej. Ale jak moje koleżanki zaczęły rodzić, w bliskim otoczeniu zaczęły pojawiać się bobasy to przepadłam 😍. Teraz mam takie przemyślenia, że w sumie może nawet za późno zaczęliśmy? I żałuję, że nie podjęliśmy decyzji o staraniach trochę wcześniej 😛 No ale cóż, ten instynkt się obudził dopiero teraz 🤷🏼‍♀️😁

reklama
Do góry