Bolilol
Fanka BB :)
tak, masz bzykać jutro i całe święta!!Dalej liczysz na wielkanocne dziecko na święta Bożego Narodzenia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, masz bzykać jutro i całe święta!!Dalej liczysz na wielkanocne dziecko na święta Bożego Narodzenia?
Wczoraj się bzykaliśmytak, masz bzykać jutro i całe święta!!
dobrze, niech się regeneruje na wieczór i cały weekendWczoraj się bzykaliśmy
Mąż już jest na granicy wytrzymałości
Az dziś wolne musiał wziąć
Obiecana fotka, kupiłam drugi test.
Tym razem nie zgadzam się na żadnego biochema!!!
Nie no jako dobry mąż wstal ze mną o 6 i pojechał do szpitaladobrze, niech się regeneruje na wieczór i cały weekend
Ja nie będę .ta, i zobaczę prześwit fabrycznej w 4dpo i będziecie się ze mnie śmiały
ooo jaki kochanyNie no jako dobry mąż wstal ze mną o 6 i pojechał do szpitala
Wczoraj stwierdził, że za często się przymilam więc chyba ja tu za często chce ruchacooo jaki kochany
Normalnie bym zażartowała, że pewnie jest miły, bo chce zaruchać, ale w tej sytuacji...
możesz mu powiedzieć, że jeżeli mu się nie podoba ta strategia, to możesz mu urzadzic awanturę życia by sprowokować seks na zgodęWczoraj stwierdził, że za często się przymilam więc chyba ja tu za często chce ruchac