reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Mimo wszystko pilnuj aby lekarz podczas monitoringu zawsze sprawdzał grubość endometrium. Często skupiają się jedynie na pęcherzykach, a czasem skrócony kres był powodem zbyt cienkiego Endo przy stymulacji (w większością na clo). Jeśli jest ok to nie masz się czym martwić 😏

Ja mam gonadotropiny aktualnie drugi cykl zaczynam. Endo mam zawsze jak to lekarka mowi "piękne " takze tyle ufff
Dzięki za rady 🙂

Ważne, że wczoraj potrzonowane 😘
Jak go namówiłaś? 😁
Nie namawiałam:D zaczęłam winkowac ze sobą i dobrze się bawić przy muzyce, a gdy już pogodziłam się, ze nic nie będzie to sam się rzucił później :D wiec brak spiny pomógł chyba i brak oczekiwań z mojej strony, ale weź tu nie mniej oczekiwań w dniu owu :D

reklama
Do góry