reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
wiem, ale ta nasza łania nie miała złamanej nogi… o to chodzi.. ona jej się zaklinowała między kamieniami i potem troszkę kulała, ale okazało się ze nie była złamana i poszła na odstrzał… to mnie bolało nic więcej
Wiesz pracując na pewno przy takich akcjach,że problemem zawsze były i są pieniądze. "Łatwiej" jest uśpić, niż wziąć na diagnostykę i leczenie

Dziewczyny ja się obawiam, że @olka11135 to Wam nic nie poprawi bo się wkurzyła chyba przedwczoraj i pożegnała się z nami?? W każdym razie tak zrozumiałam jej wypowiedzieć i od tamtej pory się nic nie odezwała 🥺

Mówisz? Przecież dorosłymi ludźmi jesteśmy. Wypowiedź była.skierowana w moją stronę, ja się nie obraziłam, nie straszę.i nie będę straszyła dzieci dentystą. I tyle w temacie.
Chyba, że.obrazila się o to jak napisala ze to jej wątek a inni napisali ze wspólny 🤔

Mówisz? Przecież dorosłymi ludźmi jesteśmy. Wypowiedź była.skierowana w moją stronę, ja się nie obraziłam, nie straszę.i nie będę straszyła dzieci dentystą. I tyle w temacie.
Chyba, że.obrazila się o to jak napisala ze to jej wątek a inni napisali ze wspólny 🤔
Ale widzę, że @Uszek i @Elph już mają ciąża wpisanego więc myślę, że Olka czuwa z ukrycia 🙂
Poza tym gratulacje dziewczyny 😊

reklama
Do góry