reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

@Panda91 możemy sobie piątkę przybic.

W trakcie okresu: "dupa, nie chce mi się nawet temperatury zmierzyc, obsikam te 4 owulaki co mi zostały, pobzykac i tyle" 😂

Po okresie: "no dobra, pomierzę temperaturę, ale testów ciążowych nie dokupuję, zostały 3 i styka"

Po usg przy kwalifikacji na histero w 7dc, gdzie miałam endo rekordowe jak na ten moment cyklu - 5,3mm: "dobra, umowie się na jakieś usg tak na tydzień po owulacji, zobaczymy, ale tylko temperatura, tych kilka owulakow, seks i to jedno usg, ciążowych dalej nie kupuję!"

Po poniedziałkowym USG:
Going Crazy Homer Simpson GIF
A Ty dziś nie masz USG ?

reklama
@Panda91 możemy sobie piątkę przybic.

W trakcie okresu: "dupa, nie chce mi się nawet temperatury zmierzyc, obsikam te 4 owulaki co mi zostały, pobzykac i tyle" 😂

Po okresie: "no dobra, pomierzę temperaturę, ale testów ciążowych nie dokupuję, zostały 3 i styka"

Po usg przy kwalifikacji na histero w 7dc, gdzie miałam endo rekordowe jak na ten moment cyklu - 5,3mm: "dobra, umowie się na jakieś usg tak na tydzień po owulacji, zobaczymy, ale tylko temperatura, tych kilka owulakow, seks i to jedno usg, ciążowych dalej nie kupuję!"

Po poniedziałkowym USG:
Going Crazy Homer Simpson GIF
Z cyklu "życie staraczki" 😂

No to ja melduje, ze seks był, owu była, wiec proszę o przepisanie na 18.04 @olka11135 w moim „wyluzowanym” cyklu z dwoma usg na ściemnianiu i dramie wewnętrznej z nakręcania się, ze nie będzie seksu. Wzorowy luźny cykl
Bardzo fajnie, że się udało 😏

@olka11135 jeśli można to proszę abyś przepisała mnie z pauzujących na 20.04

Wiesz tu pojawia się problem opieki nad dzikim zwierzęciem. Złamanie u takiego dzikuska niestety ale w większości kwalifikuje do eutanazji. Jedynie gminy na których terenie są ośrodki dla zwierząt wolno żyjących są w stanie takim pomoc i się nimi zająć. Ale potem ciężko takie zwierzę po urazie wypuścić na wolność bo jak potem skontrolujesz czy się zrosło? Czy nie pękło znowu? W przyrodzie jest tak,że chore gatunki po prostu giną albo same albo zjedzone przez inne osobniki. Sarna ze złamana nogą nie ma szans potem w spotkaniu z drapieżnikiem. To tak po krotce
wiem, ale ta nasza łania nie miała złamanej nogi… o to chodzi.. ona jej się zaklinowała między kamieniami i potem troszkę kulała, ale okazało się ze nie była złamana i poszła na odstrzał… to mnie bolało nic więcej

reklama
Do góry