Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widać pięknieObiecana fotka, kupiłam drugi test.
Tym razem nie zgadzam się na żadnego biochema!!!
możesz sikać, nikt Ci nie broniKurde też bym już chciała sikać, dobrze, że trzy dni świat, to szybko zleci, a we wtorek już mogę zaczynać
@Brownie1992 co Ci dziś powiedział owulak?
ta, i zobaczę prześwit fabrycznej w 4dpo i będziecie się ze mnie śmiałymożesz sikać, nikt Ci nie broni
9Ojaaaaa, czekam . Ile jesteś dpo?
to jesteś na tym samym etapie co ja Ale mój cyborgowy wykres chce dać mi do zrozumienia, że nic z tego nie będzie Temperatura ledwo, ledwo ponad 37ta, i zobaczę prześwit fabrycznej w 4dpo i będziecie się ze mnie śmiały
To piękne krechy jak na 9 dpo
faktycznie jest inny niż Twoje standardowe, normalnie idzie ciągle do góry, nie?to jesteś na tym samym etapie co ja Ale mój cyborgowy wykres chce dać mi do zrozumienia, że nic z tego nie będzie Temperatura ledwo, ledwo ponad 37
oeeezzuu!!! Bosko mówiłam ze trzymam kciuki i się udało!!Obiecana fotka, kupiłam drugi test.
Tym razem nie zgadzam się na żadnego biochema!!!