reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
mam to samo!!! Dla ludzi w pracy jestem C H U J E M bez uczuć… a zwierzęta.. masakra! Pare miesięcy temu w rzece kulała młoda łania. Przyjechał myśliwy i mówi do odstrzału… mówię jak *****!!! Bo nie potrafi wyjść z wody!? Bo widzisz w niej kiełbasę!? O matko! Jaka wojnę stoczyłam… obiło się o komendanta wojewódzkiego 😳 przepisy mówią ze na miejscu musi być tez weterynarz który podejmuje decyzje o odstrzale. Tutaj na Podhalu tego się nie praktykuje bo co drugi to myśliwy i ludzie maja w dupie zwierzęta, one dla nich ZDYCHAJĄ. Niestety trafili na mnie 🤷‍♀️ No i po 3h przyjechał weterynarz.. ale co z tego jak tez z okolicy i podjął decyzje o odstrzale… Nie potrafiłam się pozbierać… w pracy patrzyli na mnie jak na jebnieta… Dla mnie to było coś strasznego, coś jak uśmiercenie człowieka ze skręcona kostka… Od tego czasu jak była interwencja typu potrącony pies, jeleń to ja nie jechałam… 🤷‍♀️ wiedzieli co będzie się dziać ze mną i jakie utrudnienia będą w związku z moją miłością do zwierząt… Jak przejdę na emke to założę takie mini schronisko dla dzikich zwierząt.. mój mąż tez kocha zwierzęta i tego chce, pójdę do drugiej pracy żeby na to zarobić, ale będę ratować te misie pysie przed złymi ludźmi 🤬
Niektórzy dziwią mi się jak można przejomwać się bardziej krzywdą zwierząt niż ludzi (dorosłych). ja tak mam bo wiem, że zwierzęta nie są niczemu winne. Tak samo jak dzieci.

A jak tak zapytam pomiędzy wierszmi... ile Ci zostało do emerytury? ;)

Masakra jaki mam dziwny okres.....dostałam go jakos we wtorek (w poniedziałek juz dekikatny sluz z krwią) jeden dzien mocno mi dosc lecialo, drugi juz mniej a dzis tak tyle o ile, ledwo papier zabarwiony. Ale krew taka zywo czerwona dość :/
Kochana a dobrze kojarzę, że ty jesteś stymulowana? Bo przy stymulacji okres skrócił mi się z 7 do 2 dni, z zcego 2gi dzień to było takie plamienie. Ponoć to się zdarza przy stymulacji.

Dziś dwie kreski, mówiłam że CIONSZ? 😅
Melduję się z kolejki do labo, zdążyłam zrobić tylko jedno marne zdjęcie więc niewiele na nim widać, potem zrobię lepsze. Na żywo nie ma wątpliwości :p

Załączniki

• IMG20230407074534.jpg
    IMG20230407074534.jpg
    528,5 KB · Wyświetleń: 164
reklama
Do góry