reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
mój ciężko zniósł. Mam wrażenie, że do dzisiaj przeżywa. Już mi jest przykro, że na koniec maja kolejny raz będzie przez to przechodził
Przemyśl jeszcze raz fapanie do kubeczka w domu i dostarczenie do labu. Mój się stresował badaniem, więc zrobiliśmy w ten sposób i teraz sam się wyrywa, żeby rozszerzyć diagnostykę. Żadnej traumy.

Nie nadrobię Was. Ale widziałam jakieś ciążę, więc serdecznie gratuluję! Ja mam ciężki okres. 4.04 zmarla bardzo bliska mi osoba i wczoraj był pogrzeb. Nie umiem się pozbierać. Strasznie mi smutno i przykro. Kupiłam jakieś te testy owu w Rossmanie, zrobiłam dziś jeden, wyszła leedwo widoczna kreseczka. Więc raczej to jeszcze nie ten moment.

nooo taki rdzenny góral, kocha muzykę i ciagle gra i śpiewa xD przede wszystkim gra w kapeli góralskiej także w sezonie turystycznym praktycznie codziennie w innym hotelu czy restauracji :) relaksuje go to bardzo… mnie gorzej jak zacznie w domu drzeć pychol 🤣
Mój też kocha muzykę. Bardziej śpiewanie niż granie i raczej "mocniejsze brzmienia" ;) Za to gram ja, więc się uzupełniamy :)

reklama
Uczyłam się za dzieciaka ponad dekadę na pianinie i akordeonie. A jakiś czas temu zaczęłam się uczyć na gitarze elektrycznej (swoją drogą mój nauczyciel jest młodszy ode mnie, jaki przypał) :D
szał! Mój mąż grał kilka lat w zespole na weselach to tez gra na Basowej, a raczej grał bo teraz leży w futerale i się kurzy 🤣

Do góry