E
eag
Gość
to altówka (ja gadam skrzypce i mój mąż dostaje szału haha) a gra mój mąż.. gra tez na akordeonie, pianinie, kontrabasie i basach góralskichE tam proseczko. Gadaj kto gra na skrzypcach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to altówka (ja gadam skrzypce i mój mąż dostaje szału haha) a gra mój mąż.. gra tez na akordeonie, pianinie, kontrabasie i basach góralskichE tam proseczko. Gadaj kto gra na skrzypcach
Przemyśl jeszcze raz fapanie do kubeczka w domu i dostarczenie do labu. Mój się stresował badaniem, więc zrobiliśmy w ten sposób i teraz sam się wyrywa, żeby rozszerzyć diagnostykę. Żadnej traumy.mój ciężko zniósł. Mam wrażenie, że do dzisiaj przeżywa. Już mi jest przykro, że na koniec maja kolejny raz będzie przez to przechodził
Z daleka słabo widać Ale zdolny ten Twój mążto altówka (ja gadam skrzypce i mój mąż dostaje szału haha) a gra mój mąż.. gra tez na akordeonie, pianinie, kontrabasie i basach góralskich
nooo taki rdzenny góral, kocha muzykę i ciagle gra i śpiewa xD przede wszystkim gra w kapeli góralskiej także w sezonie turystycznym praktycznie codziennie w innym hotelu czy restauracji relaksuje go to bardzo… mnie gorzej jak zacznie w domu drzeć pycholZ daleka słabo widać Ale zdolny ten Twój mąż
Mój też kocha muzykę. Bardziej śpiewanie niż granie i raczej "mocniejsze brzmienia" Za to gram ja, więc się uzupełniamynooo taki rdzenny góral, kocha muzykę i ciagle gra i śpiewa xD przede wszystkim gra w kapeli góralskiej także w sezonie turystycznym praktycznie codziennie w innym hotelu czy restauracji relaksuje go to bardzo… mnie gorzej jak zacznie w domu drzeć pychol
a na czym grasz?Mój też kocha muzykę. Bardziej śpiewanie niż granie i raczej "mocniejsze brzmienia" Za to gram ja, więc się uzupełniamy
Typowe obiawy na okres. Lekki ból/napiecie brzucha, a tak to nic szczególnego.Miałaś jakieś objawy, czy tylko brak miesiączki?
Uczyłam się za dzieciaka ponad dekadę na pianinie i akordeonie. A jakiś czas temu zaczęłam się uczyć na gitarze elektrycznej (swoją drogą mój nauczyciel jest młodszy ode mnie, jaki przypał)a na czym grasz?
szał! Mój mąż grał kilka lat w zespole na weselach to tez gra na Basowej, a raczej grał bo teraz leży w futerale i się kurzyUczyłam się za dzieciaka ponad dekadę na pianinie i akordeonie. A jakiś czas temu zaczęłam się uczyć na gitarze elektrycznej (swoją drogą mój nauczyciel jest młodszy ode mnie, jaki przypał)