Uszek
Fanka BB :)
Spoko dodam jutroKomisja oceny testów musi mieć zdjecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko dodam jutroKomisja oceny testów musi mieć zdjecie
Miałaś jakieś objawy, czy tylko brak miesiączki?Test robilam w dzień spodziewanej miesiączki, która nie nadeszla. Jestem typem zero sentymentalnym nie zrobilam zdjecia a test wyrzuciłam.
Jutro dla potwierdzenia zrobie drugi tak jak planowalam to wrzucę zdjęcie
Popatrz jak pięknie nadrobiła! To jesteś kolejnym, mega szczęśliwym przypadkiem że jeden wzrost był kiepski a potem już okKochane, mam wyniki z dzisiejszej bety.
Dzisiaj: 130,60
4.04: 75,50
Przyrost 73,3%.
Ech i przez taką głupotę inni cierpiąTrochę Wam ponarzekam xD generalnie Podhale żyje z turystów i to bez dwóch zdań… ale tez Ci turyści paraliżują je do granic możliwości… wracam z zakopie 8km do Domu już godzinę xd jedzie taki na letnich oponach, pod górę się zatrzymuje… wszyscy się ślizgają jesuuuuuu… nie jestem mistrzem kierownicy ale jeśli ktoś nie potrafi się poruszać w górskich warunkach to nie powinien w te góry jeździć aha! I mówimy nie oponom wielosezonowym, a letnie zmieniamy dopiero w połowie maja co najmniej! Uhhh
Wiesz mamy jeszcze kilka dni do ostatecznego wyroku, nawet nie zauważyłam że mam kompankę owulacyjnąTeż się dziś dopatrywałam w mój 8dpo ale niestety biel aż poraziła nie pokładam nadzieji w tym cyklu, wszystko to samo co w poprzednich, bez rewelacji.
Hmm wiesz co, może zrób test? Zaraz pewnie zaczniesz stymulację, o ile już nie zaczęłaś. A dopiero co był tu przypadek krwawienia a później się okazało że jest ciąża. Nie chcę Cię nastawiać, pewnie nie, sama miałam dwie ostatnie miesiączki dziwnie skąpe i nic z tego nie wyszło ale lepiej wiedzieć skoro jesteś na stymulacji.Masakra jaki mam dziwny okres.....dostałam go jakos we wtorek (w poniedziałek juz dekikatny sluz z krwią) jeden dzien mocno mi dosc lecialo, drugi juz mniej a dzis tak tyle o ile, ledwo papier zabarwiony. Ale krew taka zywo czerwona dość :/
Mnie właśnie w tym i ostatnim cyklu jakieś 5-6dpo jajniki bolały jak przed owu ale skoro w poprzednim cyklu nie było ciąży to pewnie w moim przypadku to nic nie znaczy.Nie cierpię tego czasu po owulacji, tych świrujących, kłujących jajników i oczekiwania….
5dpo miałam mocne kłucie jajnika wieczorem, potem cisza przez dwa dni i wczoraj 7dpo tak samo. Tak jeszcze nie miałam ale może to normalne? trwało ok godziny max.
oby jednak było dla nas inaczejPopatrz jak pięknie nadrobiła! To jesteś kolejnym, mega szczęśliwym przypadkiem że jeden wzrost był kiepski a potem już ok
Ech i przez taką głupotę inni cierpią
Wiesz mamy jeszcze kilka dni do ostatecznego wyroku, nawet nie zauważyłam że mam kompankę owulacyjną
Hmm wiesz co, może zrób test? Zaraz pewnie zaczniesz stymulację, o ile już nie zaczęłaś. A dopiero co był tu przypadek krwawienia a później się okazało że jest ciąża. Nie chcę Cię nastawiać, pewnie nie, sama miałam dwie ostatnie miesiączki dziwnie skąpe i nic z tego nie wyszło ale lepiej wiedzieć skoro jesteś na stymulacji.
Mnie właśnie w tym i ostatnim cyklu jakieś 5-6dpo jajniki bolały jak przed owu ale skoro w poprzednim cyklu nie było ciąży to pewnie w moim przypadku to nic nie znaczy.
mnie tak kusi od jakiegoś czasu ale tak sobie myśle ze jak biorę metformine to chyba średnie połączenie?:/Nie wiem czy próbowałyście ale… proseczko plus malibu… albo zwykły syrop kokosowy.. to życie!
E tam proseczko. Gadaj kto gra na skrzypcachNie wiem czy próbowałyście ale… proseczko plus malibu… albo zwykły syrop kokosowy.. to życie!
ja tez biorę, raz na jakiś czas możesz wypić.. ja w dzień kiedy pije alkohol nie biore mety w ogóle i nie mam ani nie miałam kwasicymnie tak kusi od jakiegoś czasu ale tak sobie myśle ze jak biorę metformine to chyba średnie połączenie?:/
Ja mam patent na mojego. Generalnie on nie ma problemów i może często, ale widzę, że starania czasami go paraliżują. Jak już wie, że owu się zbliża (a niestety nie ukryję tego, bo monitoringi, ovitrelle itp.) to zdarza mu się, że ma dość. Przyczyna jest prawdopodobnie taka, że za dużo analizuje. Więc kładziemy się razem spać, czekam aż on zaśnie, później odliczam jakiś kwadrans i wtedy odpowiednio go budzę (czyt. ). Działa zawsze.Już kończą mi się pomysły na to trzonowanie ;D
Ooops a ja mam wymianę opon na jutro umówioną Ale u nas już pogoda ładna, a nie mogę już patrzeć na te paskudne zimowe felgi.Trochę Wam ponarzekam xD generalnie Podhale żyje z turystów i to bez dwóch zdań… ale tez Ci turyści paraliżują je do granic możliwości… wracam z zakopie 8km do Domu już godzinę xd jedzie taki na letnich oponach, pod górę się zatrzymuje… wszyscy się ślizgają jesuuuuuu… nie jestem mistrzem kierownicy ale jeśli ktoś nie potrafi się poruszać w górskich warunkach to nie powinien w te góry jeździć aha! I mówimy nie oponom wielosezonowym, a letnie zmieniamy dopiero w połowie maja co najmniej! Uhhh