reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Kochane, mam wyniki z dzisiejszej bety.
Dzisiaj: 130,60
4.04: 75,50
Przyrost 73,3%. 🥹🥹
Popatrz jak pięknie nadrobiła! To jesteś kolejnym, mega szczęśliwym przypadkiem że jeden wzrost był kiepski a potem już ok :)
Trochę Wam ponarzekam xD generalnie Podhale żyje z turystów i to bez dwóch zdań… ale tez Ci turyści paraliżują je do granic możliwości… wracam z zakopie 8km do Domu już godzinę xd jedzie taki na letnich oponach, pod górę się zatrzymuje… wszyscy się ślizgają jesuuuuuu… nie jestem mistrzem kierownicy ale jeśli ktoś nie potrafi się poruszać w górskich warunkach to nie powinien w te góry jeździć 🤣 aha! I mówimy nie oponom wielosezonowym, a letnie zmieniamy dopiero w połowie maja co najmniej! Uhhh
Ech i przez taką głupotę inni cierpią :(
Też się dziś dopatrywałam w mój 8dpo ale niestety biel aż poraziła:o nie pokładam nadzieji w tym cyklu, wszystko to samo co w poprzednich, bez rewelacji.
Wiesz mamy jeszcze kilka dni do ostatecznego wyroku, nawet nie zauważyłam że mam kompankę owulacyjną :D
Masakra jaki mam dziwny okres.....dostałam go jakos we wtorek (w poniedziałek juz dekikatny sluz z krwią) jeden dzien mocno mi dosc lecialo, drugi juz mniej a dzis tak tyle o ile, ledwo papier zabarwiony. Ale krew taka zywo czerwona dość :/
Hmm wiesz co, może zrób test? Zaraz pewnie zaczniesz stymulację, o ile już nie zaczęłaś. A dopiero co był tu przypadek krwawienia a później się okazało że jest ciąża. Nie chcę Cię nastawiać, pewnie nie, sama miałam dwie ostatnie miesiączki dziwnie skąpe i nic z tego nie wyszło ale lepiej wiedzieć skoro jesteś na stymulacji.
Nie cierpię tego czasu po owulacji, tych świrujących, kłujących jajników i oczekiwania….🙆‍♀️
5dpo miałam mocne kłucie jajnika wieczorem, potem cisza przez dwa dni i wczoraj 7dpo tak samo. Tak jeszcze nie miałam ale może to normalne? trwało ok godziny max.
Mnie właśnie w tym i ostatnim cyklu jakieś 5-6dpo jajniki bolały jak przed owu :p ale skoro w poprzednim cyklu nie było ciąży to pewnie w moim przypadku to nic nie znaczy.

Popatrz jak pięknie nadrobiła! To jesteś kolejnym, mega szczęśliwym przypadkiem że jeden wzrost był kiepski a potem już ok :)

Ech i przez taką głupotę inni cierpią :(

Wiesz mamy jeszcze kilka dni do ostatecznego wyroku, nawet nie zauważyłam że mam kompankę owulacyjną :D

Hmm wiesz co, może zrób test? Zaraz pewnie zaczniesz stymulację, o ile już nie zaczęłaś. A dopiero co był tu przypadek krwawienia a później się okazało że jest ciąża. Nie chcę Cię nastawiać, pewnie nie, sama miałam dwie ostatnie miesiączki dziwnie skąpe i nic z tego nie wyszło ale lepiej wiedzieć skoro jesteś na stymulacji.

Mnie właśnie w tym i ostatnim cyklu jakieś 5-6dpo jajniki bolały jak przed owu :p ale skoro w poprzednim cyklu nie było ciąży to pewnie w moim przypadku to nic nie znaczy.
oby jednak było dla nas inaczej😍

Nie wiem czy próbowałyście ale… proseczko plus malibu… albo zwykły syrop kokosowy.. to życie! 🤦‍♀️❤️

Załączniki

• 095AB1EA-1E1C-4107-9658-A72FCD09EC35.jpeg
    095AB1EA-1E1C-4107-9658-A72FCD09EC35.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 100
Już kończą mi się pomysły na to trzonowanie ;D
Ja mam patent na mojego. Generalnie on nie ma problemów i może często, ale widzę, że starania czasami go paraliżują. Jak już wie, że owu się zbliża (a niestety nie ukryję tego, bo monitoringi, ovitrelle itp.) to zdarza mu się, że ma dość. Przyczyna jest prawdopodobnie taka, że za dużo analizuje. Więc kładziemy się razem spać, czekam aż on zaśnie, później odliczam jakiś kwadrans i wtedy odpowiednio go budzę (czyt. 🍦). Działa zawsze.

reklama
Trochę Wam ponarzekam xD generalnie Podhale żyje z turystów i to bez dwóch zdań… ale tez Ci turyści paraliżują je do granic możliwości… wracam z zakopie 8km do Domu już godzinę xd jedzie taki na letnich oponach, pod górę się zatrzymuje… wszyscy się ślizgają jesuuuuuu… nie jestem mistrzem kierownicy ale jeśli ktoś nie potrafi się poruszać w górskich warunkach to nie powinien w te góry jeździć 🤣 aha! I mówimy nie oponom wielosezonowym, a letnie zmieniamy dopiero w połowie maja co najmniej! Uhhh
Ooops a ja mam wymianę opon na jutro umówioną :D Ale u nas już pogoda ładna, a nie mogę już patrzeć na te paskudne zimowe felgi.

Do góry