reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Tez mialam takie deadliny. Ale 35 sie zbliża nieubłaganie u mnie już... wiec chyba granica mi się przesunie. Zawsze chciałam więcej niż jedno, a teraz modlę się żeby chociaż to jedno było.
Ja z kolei zawsze chciałam jedno, a teraz- chociaż wiem jak marne są szanse- chciałabym conajmniej dwójkę. I wcale się nie cieszę, że tak mi się zmieniło 😋.

reklama
poczułam presję 😂😂😂 no nic, to ja w takim razie też muszę wysikać te kreski, żebyście za długo na mnie nie czekały 😂 to Wy wysikajcie w kwietniu i trzymajcie mi miejscowe na styczniowych, a ja do Was dołączę w maju 😁
My z @Brownie1992 już się umawiałyśmy na porodówkę, więc nie ma bata ;)
Ty też masz miejsce zaklepane. Nawet ci dorysujemy ta kreskę i też idziesz z nami!

poczułam presję 😂😂😂 no nic, to ja w takim razie też muszę wysikać te kreski, żebyście za długo na mnie nie czekały 😂 to Wy wysikajcie w kwietniu i trzymajcie mi miejscowe na styczniowych, a ja do Was dołączę w maju 😁
Mi wychodzi z owulacji kwietniowej termin na 28 grudnia 🤣
Chociaż z drugiej strony w maju mąż ma urodziny ... Bedzie to cykl ze stymulacja więc na maj jestem napalona jak szczerbaty na suchary 😁

reklama
Ja mam tak samo, po 35rż już dijend ostateczny (na dzień dzisiejszy), także mam trochę ponad 3 lata 😋.
Weźcie się! 🤣

Ja kilka miesięcy przed 35 urodzinami
Nbc GIF by The Voice

Do góry