reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

U mnie świeżo pieknkety pęcherzyk, wiec jakoś w nocy może owu była albo rano. Nie wiem czy dziś sie uda dotrzonowac, ostatnio we wtorek bylo.

Ale babka mnie wkurwila. Zapytała po co mierze te temp i sprawdzam płodność, ze to nic mi nie da; ze powinnam odpuścić i nie myśleć o tym, ze moje szanse przez to sprawdzanie maleją
trzonujcie!

Walić te głupią babę młotkiem między oczy.

reklama
Oni chyba nie mają wglądu automatycznie do poprzednim wizyt i chyba muszą klikać, by sprawdzić poprzednie wizyty, wiec powiedziałam, że się martwie, że jeszcze nie miałam owu i że pobolewa mnie jajknik od niedzieli i standardowe pytanie "a skąd pani wie, że nie było owu?", "mierze temperaturę" - i po tym tekście oni już wszystko wiedzą, że przyszła pierdolnieta staraczka ;p
no i niech wiedzą, niech wiedzą też, że łatwo się nas nie pozbędą :D

trzonujcie!

Walić te głupią babę młotkiem między oczy.
Look Whos Talking Now Omg GIF

ja w tym cyklu niczego nie jestem pewna więc dzisiaj jak nie będzie miał takiego strasznego dnia jak wczoraj to go wykorzystam. Bo jeszcze jutro na tym usg się okaże, że jednak nie ma ciałka żółtego i będzie klops 😂
Ja też mam jakiś popieprzony cykl. Jeszcze nie miałam tak opóźnionej owulacji 🤣
Dla bezpieczeństwa zatrzonuj dziś 😁😁

Hej, mam pytanie do dziewczyn, które mają za sobą krzywą cukrową i insulinową. W apce luxmed mi pokazuje, że to badania, które trzeba wykonać przed godziną 10, mi się udało termin najwcześniejszy złapać na 8.45, wiec wiadomo, że obciążenie po 2 godzinach będzie jednak bliżej 11. Myślicie, że zrobią mi mimo wszystko czy będą kazali przyjść innego dnia ?
Może głupie pytanie ale pierwszy raz będę miała robione badanie z obciążeniem i ogolnie to jestem nim przerażona 😂
Zrobią, chodzi o pierwsze pobranie. Żeby było przed 10, bo do 12 zbierają probki i wysyłają do labo.

reklama
Do góry