reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Ja się witam z porannym dylematem, czy iść dziś wydać hajs na usg czy nie, bo już drugi raz na medicover się nie wbiję w tak krótkim odstępie czasu ;D miałam w tym miesiącu zluzować picze. Temp poszła do góry, więc prawdopodobnie owu już była, więc nie wiem po jakiego H miałabym iść wydać 250 zł! POWSTRZYMAJCIE MNIE! i każcie mi ten hajs wydać na coś fajnego dla siebie/nas!!!
poka wykres!

Ja się witam z porannym dylematem, czy iść dziś wydać hajs na usg czy nie, bo już drugi raz na medicover się nie wbiję w tak krótkim odstępie czasu ;D miałam w tym miesiącu zluzować picze. Temp poszła do góry, więc prawdopodobnie owu już była, więc nie wiem po jakiego H miałabym iść wydać 250 zł! POWSTRZYMAJCIE MNIE! i każcie mi ten hajs wydać na coś fajnego dla siebie/nas!!!
Czemu się nie wbijesz? Ja jak chodziłam na monitoring to byłam co 2 dni w jednym tygodniu. Wbijaj nie przejmuj się 😀

F38AF332-F1E0-4179-84DA-BD01BA1C6500.jpeg

reklama
bo w medicoverze nie ma monitoringu i musiałabym znowu ściemniać, że ciągle boli jajnik i się martwię ;D
W Luxmedzie też nie mam 🤣
Ostatnio chyba z @julietta2 pisałyśmy, że tam trzeba kłamać to Ci dużo rzeczy zrobią.
250 zł piechotą nie chodzi, a masz pakiet to Ci się należy. Ja to np pierdole i chodzę do oporu. Na maj już mam zarezerwowane 4 wizyty i mam ich gdzieś, mają mi zrobić 🤣

Do góry