Sok z żuka
Fanka BB :)
dziękuję ja też trzymam za wszystkie dziewczyny kciukitrzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuję ja też trzymam za wszystkie dziewczyny kciukitrzymam kciuki
Ja od jutra do końca świątPrzyznać się, która szczęściara ma od dzisiaj wolne do końca świąt
Ostatnio jak widzialam bociana to mi przyniósł sraczkeDziewczyny ja Wam chciałam tylko zostawić bociana, niech Wam przyniesie upragnione 2 kreski ja w tym cyklu odpuszczam, jeżeli się uda to na pewno się odezwę. A póki co łapcie bociana
ja też od jutra wolne, ale dużo ogarniania w domku...Ja od jutra do końca świąt
Bo to był bocian, który wracał od @OwulacjaOstatnio jak widzialam bociana to mi przyniósł sraczke
Raczej najpierw był u mnie, a potem poleciał do Owulacji. @Owulacja oddawaj mojego ciążaja też od jutra wolne, ale dużo ogarniania w domku...
Bo to był bocian, który wracał od @Owulacja
U mnie 10 dpo biało, brzuch boli więc się faza 2 skróciła raczej i to już przedokresowo plamienia i pewnie na święta przyjdzie @
lubię Twoje wykresy śliczne saWitam się z Wami ja cyborg, który od 3 dni ma stałą temperaturę co do joty 37,06 Nie ufajcie mojemu flo, bo kłamie, że miałam owu 12dc, bo miałam 13dc
ja mam wolne od lutegoPrzyznać się, która szczęściara ma od dzisiaj wolne do końca świąt
Jak dla mnie dobrze wyznaczyła spadek temeratury dzień przed, później już wysoko. Książkowo@Bolilol melduję się z dzisiejszym wykresem
Aplikacja zmieniła datę owulacji na poniedziałek i chyba by się zgadzało339784989-915382726367137-1078546534463438511-n hosted at ImgBB
Image 339784989-915382726367137-1078546534463438511-n hosted in ImgBBibb.co
Dajcie znać co sądzicie, bo ja jestem zielona w tym temacie
to zbadam progesteron we wtorek, zobaczymy co pokażeJak dla mnie dobrze wyznaczyła spadek temeratury dzień przed, później już wysoko. Książkowo