reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Jest ok, tylko jak oddaliłam, żeby całe było widać to się tak zrobiło
Tu widać lepiej
Aaa, teraz widzę! To ja w takiej formie poproszę następne wykresy 😁 moim zdaniem też w poniedziałek. Premom wyznacza owu na podstawie owulakow - dlatego nie warto na to patrzeć przy analizie temp (tu akurat się zgadza, ale nie zawsze tak jest). Ale to oznaczenie B przy wtorkowej temp oznacza, że wykrył skok :) więc oby dalej trzymała się na takim poziomie jak dzisiaj lub wyżej :)

ja też raz tak miałam! 😂Tzn bardzo podobnie, dwie identyczne z rzędu, trzecia o 0,01 niższa 😅
ja w poprzednim cyklu miałam taki zastój 4 dni identyko, ale to już było przy choojocieniach i najpierw były ładne skoki w pierwszych dniach po owu, a to jeb od razu zastój od 1dpo 😂 I jak mam teraz mówić, że znam swoje ciało? 🤣

Aaa, teraz widzę! To ja w takiej formie poproszę następne wykresy 😁 moim zdaniem też w poniedziałek. Premom wyznacza owu na podstawie owulakow - dlatego nie warto na to patrzeć przy analizie temp (tu akurat się zgadza, ale nie zawsze tak jest). Ale to oznaczenie B przy wtorkowej temp oznacza, że wykrył skok :) więc oby dalej trzymała się na takim poziomie jak dzisiaj lub wyżej :)
Dziękuję! W takim razie kiedy polecacie zapisać się na testowanie? :D

ja w poprzednim cyklu miałam taki zastój 4 dni identyko, ale to już było przy choojocieniach i najpierw były ładne skoki w pierwszych dniach po owu, a to jeb od razu zastój od 1dpo 😂 I jak mam teraz mówić, że znam swoje ciało? 🤣
pa tu na to 😂 tu się dzieją cuda 😂

Załączniki

• 6e5cf000-0f20-4d58-9948-e52d252a75c2.jpeg
    6e5cf000-0f20-4d58-9948-e52d252a75c2.jpeg
    27,3 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Ja się witam z porannym dylematem, czy iść dziś wydać hajs na usg czy nie, bo już drugi raz na medicover się nie wbiję w tak krótkim odstępie czasu ;D miałam w tym miesiącu zluzować picze. Temp poszła do góry, więc prawdopodobnie owu już była, więc nie wiem po jakiego H miałabym iść wydać 250 zł! POWSTRZYMAJCIE MNIE! i każcie mi ten hajs wydać na coś fajnego dla siebie/nas!!!

Do góry