nikaplis
Fanka BB :)
jak (wielkanocne) króliczkio, ktoś tu będzie dziś trzonowal, aż wióry polecą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak (wielkanocne) króliczkio, ktoś tu będzie dziś trzonowal, aż wióry polecą
No mam plan dziś trzonować ostroo, ktoś tu będzie dziś trzonowal, aż wióry polecą
na Wielkanoc zrobią sobie dziecko pod choinkęjak (wielkanocne) króliczki
może się przesunęla?A u mnie jakieś cuda… mam proga 10….38 dc, wcześniej jak pamiętacie- owu wykluczona…
Robiąca świecę po stosunku?Mama do góry nogami
tu dość niedawno była ciąża z cyklu w którym lekarz powiedział że nie było owuA u mnie jakieś cuda… mam proga 10….38 dc, wcześniej jak pamiętacie- owu wykluczona…
Tylko wiesz, dziwne, że 24.03 lekarz stwierdził, że jest po owulacji, potem zrobiłam proga 27.03 wynik 0,70, teraz taki …może się przesunęla?
Zauważyłam, ze lekarze często się gubią jak nie ma takich "książkowych" przypadków. Też pamiętam (chyba z stycznia jak dołączyłam do Was) ciążę z cyklu, w których lekarz wykluczył owu ;DTylko wiesz, dziwne, że 24.03 lekarz stwierdził, że jest po owulacji, potem zrobiłam proga 27.03 wynik 0,70, teraz taki …
Nie widział wtedy 24, że coś rośnie?