aurii_orelii
Fanka BB :)
I tak zazdroszczę...ja jeszcze dziś się muszę pomęczyć do 15:00 ale przynajmniej jutro wolne i czas na ciasteczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak zazdroszczę...ja jeszcze dziś się muszę pomęczyć do 15:00 ale przynajmniej jutro wolne i czas na ciasteczka
Ja nie mam w ogóle wolnegoPrzyznać się, która szczęściara ma od dzisiaj wolne do końca świąt
Mi też, ale bardziej mi chodzi o to, że gdyby wszystkie wykresy tak wyglądały wiele dziewczyn nie miałoby problemu z jego interpretacjąto nie jest idealny wykres - mi zawsze temperatura rośnie, a nie się zatrzymuje
Ja nie mam w ogóle wolnego
Zapierdzielam jak mróweczka
Ja mam wolne… poprzedni i ten caly tydzien ale za to po swietach jazda pelna para az do pazdziernikaPrzyznać się, która szczęściara ma od dzisiaj wolne do końca świąt
ja chyba dopiero w święta odpocznę, chociaż czasami wizyty z rodziną bardziej mnie męczą...Przyznać się, która szczęściara ma od dzisiaj wolne do końca świąt
trzymam kciukiDziewczyny ja Wam chciałam tylko zostawić bociana, niech Wam przyniesie upragnione 2 kreski ja w tym cyklu odpuszczam, jeżeli się uda to na pewno się odezwę. A póki co łapcie bociana