reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Cześć dziewczyny, proszę o poradę. Czy ten wykres może wskazywać na owulację czy wczorajsza i dzisiejsza temperatura jest zbyt niska? Test owulacyjny pozytywny w niedzielę (Domowe labolatorium)
hmm ciężko stwierdzić, bo nie jest dużo wyższa niż poprzednią fala wyższych. Ale jednak ciut jest - myślę, że trochę za wcześnie, żeby móc coś wiążąco powiedzieć. Wydaje mi się, że nie wyklucza owulacji i jeżeli przez następnych 5 dni nie spadnie poniżej 36,6, a najlepiej jeszcze skoczy w górę, to ja bym poszła na proga. Generalnie melduj nam się tu w najbliższych dniach z wykresem, chętnie zobaczę jak się sytuacja będzie rozwijać

reklama
Napisane w żartach, jak wiele rzeczy tutaj. Przecież nikt nie grozi dzieciom ani dentystą, lekarzem czy panią z przedszkola. Tak samo hak nie mówi się rzeczy "bo ten Pan Cię zabierze".
Troszkę luzu dziewczyno bo z tym gwałtem pojechałaś...
Pan policjant Cię zabierze 😂
@997tenNumerToKlopoty

Ja w sny nie do końca wierzę - w sensie wydaje mi się, że tu bardziej mózg po prostu przetwarza to co czujemy i jak czujemy więc np. wrzucałyście tu zdjęcia bocianów, idzie wiosna wiec nic dziwnego, że to jest w moich snach. Nie wierzę, że to mi "ześle" ciążę. Wczoraj miałam baaardzo jasnego owulaka ale ja sie nie trzymam zasad więc mocz był pewnie słaby

hmm ciężko stwierdzić, bo nie jest dużo wyższa niż poprzednią fala wyższych. Ale jednak ciut jest - myślę, że trochę za wcześnie, żeby móc coś wiążąco powiedzieć. Wydaje mi się, że nie wyklucza owulacji i jeżeli przez następnych 5 dni nie spadnie poniżej 36,6, a najlepiej jeszcze skoczy w górę, to ja bym poszła na proga. Generalnie melduj nam się tu w najbliższych dniach z wykresem, chętnie zobaczę jak się sytuacja będzie rozwijać
Czy prog we wtorek będzie ok? :D będzie to 9 dni po piku.
Właśnie też mi się wydawało że nic to nie mówi do końca. Straszny ten cykl

@olka11135 spokojnie - wdech wydech...policz sobie do 10.. @aurii_orelii tylko żartowała i to nie jest twój prywatny wątek, tylko wszystkich staraczek kreskowych, który to w tym miesiącu za zgodą ogólną wszystkich i na ochotnika (sama się zgłosiłaś) prowadzisz, takie teksty i nakręcanie się jest niepotrzebne nam wszystkim. Peace dziewczyny błagam!

@Panda91 no widzisz nawet sennik mówi prawdę ;)
@black_angel kciuki za operację córci!
@Staaraaczkaa25 ja bym jeszcze poczekała z dzień dwa dla oceny, powinno odbić w górę jeszcze mocniej jak była owu...

A wracając do innych tematów:

Pomidorowa z makaronem
Sernik jest bee
Ananas tylko na zagnieżdżenie
Płatki razem z mlekiem nic tu nie dzielimy :)
Placki ziemniaczane z cukrem i śmietaną najukochańsze ever

W ogóle no posrałabym się.. pojechałam do Nowego Targu na badania no i przy okazji zaliczyłam action, dealza.. i jak mnie chwyciło w dealzie hahaha Kasa i do auta! Dawaj do domu (34km) 🤣🤦‍♀️ Ale mówię nieeeee zwieracz wytrzyma na sranko na moim kiblu! No i właśnie tez z tego miejsca pisze do Was hahah Bozeeeee jakie to wspaniałe uczucie zrobić taka przenoszona kupę 🤣🤣🤣🤣🤣

Cosik tam Horien pokazuje 🤣

Załączniki

• 20230405_104046.jpg
    20230405_104046.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 88
No właśnie, tym żartem krzywdzisz dzieci bo nadal masa ludzi uważa, że dzieci i ryby głosu nie mają.
Możesz sobie żartować z ludzi o odmiennej orientacji, kolorze skóry, religii, z gwałtów czy czym tam sobie chcesz - ale sory, nie na moim wątku. Nie będzie tu przyzwolenia takie bzdury dla osób, które zatrzymały się na poziomie pijanego wujka na weselu
Mam inne zdanie odnośnie tego co napisałam. Widze lubisz wyolbrzymiać. Nie obraziłam nikogo ani nie skrzywdziłam.

kilka razy podczas przechadzania się po mieście w mundurze usłyszałam BO CIĘ PANI POLICJANT ZABIERZE. Działa to na mnie jak płachta na byka.. na co ja zawsze NIE NIE ZABIORĘ CIĘ, JAK CI SIĘ BĘDZIE DZIAŁA KRZYWDA TO MASZ PRZYJŚĆ WŁAŚNIE DO POLICJANTA ŻEBY CI POMÓGŁ i mam takie breloczki radiowozy i zawsze daje takiemu dziecku. Mina rodzica bezcenna :)

reklama

Sennik Macica​

• Symbol seksualny, który bardzo często pojawia się w snach kobiet ciężarnych. Jest oznaką planów związanych z planowaniem rodzicielstwa.
  • zobaczyć macicę – ogarnie cię bez reszty pragnienie macierzyństwa
  • własna – nie możesz się doczekać dawno zaplanowanych wydarzeń w twoim życiu
eh :D
Same fajne rzeczy ;)

Do góry