reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

@olka11135 spokojnie - wdech wydech...policz sobie do 10.. @aurii_orelii tylko żartowała i to nie jest twój prywatny wątek, tylko wszystkich staraczek kreskowych, który to w tym miesiącu za zgodą ogólną wszystkich i na ochotnika (sama się zgłosiłaś) prowadzisz, takie teksty i nakręcanie się jest niepotrzebne nam wszystkim. Peace dziewczyny błagam!

@Panda91 no widzisz nawet sennik mówi prawdę ;)
@black_angel kciuki za operację córci!
@Staaraaczkaa25 ja bym jeszcze poczekała z dzień dwa dla oceny, powinno odbić w górę jeszcze mocniej jak była owu...

A wracając do innych tematów:

Pomidorowa z makaronem
Sernik jest bee
Ananas tylko na zagnieżdżenie
Płatki razem z mlekiem nic tu nie dzielimy :)
Placki ziemniaczane z cukrem i śmietaną najukochańsze ever

Oki, to ja nie chcę uczestniczyć w wątku w którym są żarty z dzieci. Nie po prostu nie. Tym bardziej, że to niby wątek przyszłych matek. Sory, dla mnie żart o straszeniu dziecka nie jest spoko. Tak samo jak bicie dzieci nie jest spoko, skoro dla was to okej :) to super. Ale ja w tym udziału brać nie będę 🤷‍♀️

I nie, nie będę liczyła do 10 bo mi za terapię nikt nie zwraca - a ta terapia jest też właśnie dlatego, że też byłam straszona na różne sposoby. Nie chcę być taką matką i nie chcę wspierać takich matek

Życzę każdej wszystkiego dobrego, szczęśliwych zakończeń i 9 spokojnych miesięcy :)

reklama
kilka razy podczas przechadzania się po mieście w mundurze usłyszałam BO CIĘ PANI POLICJANT ZABIERZE. Działa to na mnie jak płachta na byka.. na co ja zawsze NIE NIE ZABIORĘ CIĘ, JAK CI SIĘ BĘDZIE DZIAŁA KRZYWDA TO MASZ PRZYJŚĆ WŁAŚNIE DO POLICJANTA ŻEBY CI POMÓGŁ i mam takie breloczki radiowozy i zawsze daje takiemu dziecku. Mina rodzica bezcenna :)
Zdarzyło się mojemu mężowi, że na komisariat ojciec przyprowadził 'niegrzecznego" syna żeby ten mu zrobił pogadankę. Mój mąż się oczywiście nie zgodził :)

Dziewczyny temat nie staraczkowy. Co robicie dobrego do jedzenia na święta? Chodzi mi głównie o placki i jakiś fajny obiad. Z racji tego, że już mam posprzątane to stwierdziłam, że przygotuję cos fajnego ;)

Ja piekę kopiec kreta i robię sałatkę z porą to na bank. A reszta wyjdzie w praniu bo teście pewnie narobia jak dla wojska. I kartpatka obowiązkowa!!!!

Ja piekę kopiec kreta i robię sałatkę z porą to na bank. A reszta wyjdzie w praniu bo teście pewnie narobia jak dla wojska. I kartpatka obowiązkowa!!!!
Uwelbiam kopiec kreta i karpatkę! Tej drugiej nie jadłam chyba z 10 lat o_O Ale liczę kalorie i chyba taki kawałek kopca zrujnowałby mi cały dzień. A sałatki z pora nigdy nie jadłam. ;)

Oki, to ja nie chcę uczestniczyć w wątku w którym są żarty z dzieci. Nie po prostu nie. Tym bardziej, że to niby wątek przyszłych matek. Sory, dla mnie żart o straszeniu dziecka nie jest spoko. Tak samo jak bicie dzieci nie jest spoko, skoro dla was to okej :) to super. Ale ja w tym udziału brać nie będę 🤷‍♀️

I nie, nie będę liczyła do 10 bo mi za terapię nikt nie zwraca - a ta terapia jest też właśnie dlatego, że też byłam straszona na różne sposoby. Nie chcę być taką matką i nie chcę wspierać takich matek

Życzę każdej wszystkiego dobrego, szczęśliwych zakończeń i 9 spokojnych miesięcy :)
nie no @olka11135 czekaj! Nie porzucaj nas tak brutalnie!
Rzeczywiście to była ostra reakcja na niegroźny żart (tak, przeze mnie był zinterpretowany jako niegroźny ale może właśnie dlatego, ze nie mam złych wspomnień ani negatywnych przeżyć z tym związanych), teraz już rozumiemy z czego wynikała. I spoko. Natomiast zdecydowanie dla większości z nas nie było to coś, co powinno się porównywać do bicia dzieci i znęcania nad nimi. I tez spoko. Przecież wiemy, że wszystkie się mega różnimy a łączy nas w zasadzie na pewno tylko jedno - chęć posiadania zdrowych i ślicznych bobasków ☺️

Może zakończymy ten wątek polubownie? I zapomnimy o tym? I dalej sobie będziemy sikać / konsultować i gadać o kupach?😬

Dziewczyny temat nie staraczkowy. Co robicie dobrego do jedzenia na święta? Chodzi mi głównie o placki i jakiś fajny obiad. Z racji tego, że już mam posprzątane to stwierdziłam, że przygotuję cos fajnego ;)
mój plan kulinarny się troszkę sypie bo już jutro jedziemy do teściów, a ja zdecydowanie bym wolała u siebie robić wszystko 😅 w każdym razie planuje robić mini mazurki z masą z masła i mleka w proszku (mniam😋) oraz kruche cytrynowe ciasteczka w kształcie jajek z nadzieniem lemon curd imitującym żółtko 😅 no i na tym mojego kucharzenia koniec, resztę zrobią mamusie

mój plan kulinarny się troszkę sypie bo już jutro jedziemy do teściów, a ja zdecydowanie bym wolała u siebie robić wszystko 😅 w każdym razie planuje robić mini mazurki z masą z masła i mleka w proszku (mniam😋) oraz kruche cytrynowe ciasteczka w kształcie jajek z nadzieniem lemon curd imitującym żółtko 😅 no i na tym mojego kucharzenia koniec, resztę zrobią mamusie
Ja wyjeżdżm na baseny tropikalne w niedzielę, w poniedziałek mam obiad u rodziców więc chciałam cos moim chłopakom przygotować na sobotę. Te ciasteczka brzmią super, zaraz sobie wygoogluje. A mazurka nigdy nie jadłam :D

reklama
Do góry