olka11135
Fanka BB :)
@olka11135 spokojnie - wdech wydech...policz sobie do 10.. @aurii_orelii tylko żartowała i to nie jest twój prywatny wątek, tylko wszystkich staraczek kreskowych, który to w tym miesiącu za zgodą ogólną wszystkich i na ochotnika (sama się zgłosiłaś) prowadzisz, takie teksty i nakręcanie się jest niepotrzebne nam wszystkim. Peace dziewczyny błagam!
@Panda91 no widzisz nawet sennik mówi prawdę
@black_angel kciuki za operację córci!
@Staaraaczkaa25 ja bym jeszcze poczekała z dzień dwa dla oceny, powinno odbić w górę jeszcze mocniej jak była owu...
A wracając do innych tematów:
Pomidorowa z makaronem
Sernik jest bee
Ananas tylko na zagnieżdżenie
Płatki razem z mlekiem nic tu nie dzielimy
Placki ziemniaczane z cukrem i śmietaną najukochańsze ever
Oki, to ja nie chcę uczestniczyć w wątku w którym są żarty z dzieci. Nie po prostu nie. Tym bardziej, że to niby wątek przyszłych matek. Sory, dla mnie żart o straszeniu dziecka nie jest spoko. Tak samo jak bicie dzieci nie jest spoko, skoro dla was to okej to super. Ale ja w tym udziału brać nie będę
I nie, nie będę liczyła do 10 bo mi za terapię nikt nie zwraca - a ta terapia jest też właśnie dlatego, że też byłam straszona na różne sposoby. Nie chcę być taką matką i nie chcę wspierać takich matek
Życzę każdej wszystkiego dobrego, szczęśliwych zakończeń i 9 spokojnych miesięcy