reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Jestem właśnie po badaniu lh,fsh i proga po ustaniu krwawienia, 9dc, kolejne badanie po 20dc. Także pod wieczór liczę na pomoc w interpretacji bo jestem ciemna w tych sprawach 🤣

Dzień dobry wszystkim,
chciałabym z rana wyrazić całkowite niezrozumienie dla sernika z rodzynkami.

Sniła mi się macica... autentycznie spersonalizowana macica, była pulchna i mięciutka niczym takie dmuchane fotele. Pamiętam, że w niej siedziałam...

Dzień dobry wszystkim,
chciałabym z rana wyrazić całkowite niezrozumienie dla sernika z rodzynkami.

Sniła mi się macica... autentycznie spersonalizowana macica, była pulchna i mięciutka niczym takie dmuchane fotele. Pamiętam, że w niej siedziałam...
Czyli miałaś w śnie deja vu bo już kiedyś w takiej siedziałaś 🤣

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :) W ramach wyjaśnienia:
1. sernik to zależy jaki (jak mam jeść sernik oreo z rodzynkami?), a poza tym ja i tak nie mogę ;)
2. płatki z mlekiem oczywiście najpierw płatki a później mleko, bo tutaj kolejność ma mniejsze znaczenie, a ważna jest ilość. Bo skoro coś się nazywa płatki z mlekiem to musi mieć więcej płatków. Stosując kolejność, że najpierw płatki to łatwiej to oszacować :D
3. Gardzę pizzą z ananasem. Chociaż... po pół roku niejedzenia pizzy... Co ja gadam! Po pół roku niejedzenia pieczywa to nawet pizza z kiwi mogłaby być :D
Miłego dnia :)

reklama
jestem team najpierw mleko potem płatki, uwielbiam pizz e z ananasem i nie cierpię rodzynek 8-) cóżż, widzęe, że i w takich błachych rzeczach jestem wyjątkowa :D

Do góry