reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Jestem właśnie po badaniu lh,fsh i proga po ustaniu krwawienia, 9dc, kolejne badanie po 20dc. Także pod wieczór liczę na pomoc w interpretacji bo jestem ciemna w tych sprawach 🤣

Dzień dobry wszystkim,
chciałabym z rana wyrazić całkowite niezrozumienie dla sernika z rodzynkami.

Sniła mi się macica... autentycznie spersonalizowana macica, była pulchna i mięciutka niczym takie dmuchane fotele. Pamiętam, że w niej siedziałam...

Dzień dobry wszystkim,
chciałabym z rana wyrazić całkowite niezrozumienie dla sernika z rodzynkami.

Sniła mi się macica... autentycznie spersonalizowana macica, była pulchna i mięciutka niczym takie dmuchane fotele. Pamiętam, że w niej siedziałam...
Czyli miałaś w śnie deja vu bo już kiedyś w takiej siedziałaś 🤣

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :) W ramach wyjaśnienia:
1. sernik to zależy jaki (jak mam jeść sernik oreo z rodzynkami?), a poza tym ja i tak nie mogę ;)
2. płatki z mlekiem oczywiście najpierw płatki a później mleko, bo tutaj kolejność ma mniejsze znaczenie, a ważna jest ilość. Bo skoro coś się nazywa płatki z mlekiem to musi mieć więcej płatków. Stosując kolejność, że najpierw płatki to łatwiej to oszacować :D
3. Gardzę pizzą z ananasem. Chociaż... po pół roku niejedzenia pizzy... Co ja gadam! Po pół roku niejedzenia pieczywa to nawet pizza z kiwi mogłaby być :D
Miłego dnia :)

reklama
jestem team najpierw mleko potem płatki, uwielbiam pizz e z ananasem i nie cierpię rodzynek 8-) cóżż, widzęe, że i w takich błachych rzeczach jestem wyjątkowa :D

Do góry