aurii_orelii
Fanka BB :)
Dzień dobry! Wracam do Was!
Gratuluję tym, które wyskły II kreseczki
Miłego dnia :*
Gratuluję tym, które wyskły II kreseczki
Miłego dnia :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie będa później się słuchały to będziesz mogła grozić dentystąWitam w nowym dniu. Zaczynamy z wieloma emocjami bo o 9 dzieci mają wizytę u dentysty Będzie katastrofa.
Trzymajcie kciuki żebym to ja nie uciekła
czemu te badania dopiero w 9dc? troszkę późnoJestem właśnie po badaniu lh,fsh i proga po ustaniu krwawienia, 9dc, kolejne badanie po 20dc. Także pod wieczór liczę na pomoc w interpretacji bo jestem ciemna w tych sprawach
bo do wczoraj jeszcze plamilam a lekarz kazał dopiero po całkowitym ustaniu krwawienia plamieniaczemu te badania dopiero w 9dc? troszkę późno
Czyli miałaś w śnie deja vu bo już kiedyś w takiej siedziałaśDzień dobry wszystkim,
chciałabym z rana wyrazić całkowite niezrozumienie dla sernika z rodzynkami.
Sniła mi się macica... autentycznie spersonalizowana macica, była pulchna i mięciutka niczym takie dmuchane fotele. Pamiętam, że w niej siedziałam...