Bolilol
Fanka BB :)
powtarzam sobie to pytanie od godziny chyba. A tak Was lubiłam...Z kim ja się zadaje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powtarzam sobie to pytanie od godziny chyba. A tak Was lubiłam...Z kim ja się zadaje
no ale z drugiej strony też nie wiesz jak było. Może przestali się starać, stracili nadzieję. Więc pozytywny wynik był po prostu zaskoczeniem i dlatego tak powiedzieli
Może być ale rzadko taką jemAnanas na pizzy- tak czy nie?
U mnie:
Ananasa lubię. Samego, w owsiance albo jakimś deserze.To ja tylko przypominam, że ananas jest dobry na implantację. Po owu to Wy go nawet na kanapce z pasztetem powinnyście kłaść!
Identycznie moj, oni mają jakiś włącznik w mózgu *kibel-sranie-granie*.... wszyscy taki sam i uruchamiająWasze chłopy też Was informują o tym, że idą na tron?
Bo mój za każdym razem mówi IDE SRAĆ a ja za każdym razem OKEJ. Cenna informacja
Po czym siedzi tam 45 min i gra w grę na telefonie.
jajko, ananas, szynka, kukurydza, pędy bambusa. Pokroić w kostkę. Wrzuć do miski. Dodać majonezu. Wymieszać. Dać miskę bolilolowi. Po 15 minutach odebrać pustą miskę i włożyć do zmywarki.Ananasa lubię. Samego, w owsiance albo jakimś deserze.
Nie toleruje na pizzy i w salatce
Oooooo nie, moj jak tylko unosi dupsko... spierdzielam jak najdalej i zamykam drzwi w popłochu.No to mój mąż chyba wygrywa… sra przy otwartych drzwiach.. a jak coś się zgadamy i on sra a ja stoję w przedpokoju to jak się podciera to mi pokazuje ten papier i mówi PATRZ xD no chory
Yhyyy.jajko, ananas, szynka, kukurydza, pędy bambusa. Pokroić w kostkę. Wrzuć do miski. Dodać majonezu. Wymieszać. Dać miskę bolilolowi. Po 15 minutach odebrać pustą miskę i włożyć do zmywarki.
Znajoma z pracy jest święcie przekonana, że dzięki lekarzowi ma parkę Bo urodziła syna i starali się o córkę wg lekarza wspolzyc przed owulacją. Po pół roku zaszła i urodziła córkę. Wg niej to jest bardzo dobra metoda żaden przypadek.no pewnie lekarz zobaczył, że jest duży pęcherzyk, a jest mit, że z seksu przed owu jest dziewczynka (i to tylko mit, więc wiara w niego źle by świadczyła o lekarzu). No a jak ktoś nie ma problemu niepłodności, to ciąża w 1cs się po prostu zdarza