Bolilol
Fanka BB :)
cześć! Co tam u Ciebie?Dzień dobry! Wracam do Was!
Gratuluję tym, które wyskły II kreseczki
Miłego dnia :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć! Co tam u Ciebie?Dzień dobry! Wracam do Was!
Gratuluję tym, które wyskły II kreseczki
Miłego dnia :*
nie wiem słońce czy ktoś będzie w stanie Ci tu zinterpretować wyniki z 9dc, bo tu zazwyczaj robimy tylko 3-5dcJestem właśnie po badaniu lh,fsh i proga po ustaniu krwawienia, 9dc, kolejne badanie po 20dc. Także pod wieczór liczę na pomoc w interpretacji bo jestem ciemna w tych sprawach
myślę, że bym zjadłaCiekawe jakby smakowała pomidorówka z ananasem.
no właśnie… sama tak myślałam, ze właśnie tak dziwnie dopiero po krwawieniu… no ale zrobiłam jak kazał, zobaczymy jak pójdę do niego z wynikami z dziś i z 20dcnie wiem słońce czy ktoś będzie w stanie Ci tu zinterpretować wyniki z 9dc, bo tu zazwyczaj robimy tylko 3-5dc
trzymamJa kocham kanapki z zoltym serem i ketchupem, pizza z ananasem moze być + kurczak, ale najbardziej lubie z pomidorami, czosnkiem, kurczakiem, albo wersję leśną z grzybami.
My juz czekamy na operację trzymajcie kciuki
skoro tak zalecił, to widocznie ma w tym jakiś cel i chce sprawdzić jak się hormony w trakcie cyklu zachowująno właśnie… sama tak myślałam, ze właśnie tak dziwnie dopiero po krwawieniu… no ale zrobiłam jak kazał, zobaczymy jak pójdę do niego z wynikami z dziś i z 20dc
Dziwnie faktycznie z tą temperaturą, ale myślę, że obraz usg jest bardziej wiarygodny niż temperatura, która może się zaburzyć z różnych względów?U mnie niestety dupa blada. Wczoraj był skok, który by sugerował, że była owu, ale dzisiaj już znowu mocny spadek zaprzeczający owu. Wczoraj też ustal ból jajnika, dzisiaj lekko znów boli.
Zaczęłam się solidnie niepokoić, bo nic mi się w tym cyklu nie zgadza, na usg przecież widział pęknięty czy tam pękający pęcherzyk (tak mówił w trakcie badania) lub ciałko żółte (tak mam z kolei w opisie). W efekcie nic już nie wiem
Dziewczyny mam taką rozkminę. Ogólnie powinno się badać progesteron 7 dpo ale to dotyczy każdej długości fazy literalnej? Czy tylko tej standardowej 14 dniowej. Na przykład jeśli kobieta ma fazę lutealna 12 dni to ma szczyt proga 6 dnia? A jak ma 10 to 5 dnia? Wiecie o co mi chodzi. Czy dla każdej długości bada się 7 dnia
Witam w nowym dniu. Zaczynamy z wieloma emocjami bo o 9 dzieci mają wizytę u dentysty Będzie katastrofa.
Trzymajcie kciuki żebym to ja nie uciekła
Jak nie będa później się słuchały to będziesz mogła grozić dentystą