reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Ananas na pizzy- tak czy nie?

U mnie:
mirror care GIF
tylko po owulacji 😆

reklama
Znajoma z pracy jest święcie przekonana, że dzięki lekarzowi ma parkę :p Bo urodziła syna i starali się o córkę wg lekarza wspolzyc przed owulacją. Po pół roku zaszła i urodziła córkę. Wg niej to jest bardzo dobra metoda żaden przypadek.
Ale co ja tam wiem, bezdzietna lambadziara :(
*z byłej pracy 🤣

Dziewczyny mam taką rozkminę. Ogólnie powinno się badać progesteron 7 dpo ale to dotyczy każdej długości fazy literalnej? Czy tylko tej standardowej 14 dniowej. Na przykład jeśli kobieta ma fazę lutealna 12 dni to ma szczyt proga 6 dnia? A jak ma 10 to 5 dnia? Wiecie o co mi chodzi. Czy dla każdej długości bada się 7 dnia 🧐

reklama
Dziewczyny mam taką rozkminę. Ogólnie powinno się badać progesteron 7 dpo ale to dotyczy każdej długości fazy literalnej? Czy tylko tej standardowej 14 dniowej. Na przykład jeśli kobieta ma fazę lutealna 12 dni to ma szczyt proga 6 dnia? A jak ma 10 to 5 dnia? Wiecie o co mi chodzi. Czy dla każdej długości bada się 7 dnia 🧐
w moim przypadku przy cyklach 25 dni, wyrzut proga jest również 7dpo, po prostu ten prog mi później jakoś szybciej spada 😬

Do góry