amusedxxx
Fanka BB :)
tylko po owulacjiAnanas na pizzy- tak czy nie?
U mnie:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko po owulacjiAnanas na pizzy- tak czy nie?
U mnie:
oglądałaś how i met your mother?Yhyyy.
No to właśnie takiej sałatki nie toleruje
*z byłej pracyZnajoma z pracy jest święcie przekonana, że dzięki lekarzowi ma parkę Bo urodziła syna i starali się o córkę wg lekarza wspolzyc przed owulacją. Po pół roku zaszła i urodziła córkę. Wg niej to jest bardzo dobra metoda żaden przypadek.
Ale co ja tam wiem, bezdzietna lambadziara
Oczywiścieoglądałaś how i met your mother?
to myślę, że dla dobra naszej dalszej znajomości uznamy, że w niniejszym przypadku zastosowanie znajduje oliwkowa teoriaOczywiście
to myślę, że dla dobra naszej dalszej znajomości uznamy, że w niniejszym przypadku zastosowanie znajduje oliwkowa teoria
Zrozumiałamja to w ogóle współczuję jeśli ktoś tu dołączy by czegoś merytorycznego się dowiedzieć
Masz coś do brownie?ja po prostu już mam trochę dość tematu przewodniego trzech naszych ostatnich wątków kreskowych i staram się go zmienić
w moim przypadku przy cyklach 25 dni, wyrzut proga jest również 7dpo, po prostu ten prog mi później jakoś szybciej spadaDziewczyny mam taką rozkminę. Ogólnie powinno się badać progesteron 7 dpo ale to dotyczy każdej długości fazy literalnej? Czy tylko tej standardowej 14 dniowej. Na przykład jeśli kobieta ma fazę lutealna 12 dni to ma szczyt proga 6 dnia? A jak ma 10 to 5 dnia? Wiecie o co mi chodzi. Czy dla każdej długości bada się 7 dnia