aurii_orelii
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na przykład lubię rodzynki w uwaga: jogurcie naturalnym z płatkami ale nie lubię w sernikujak można nie lubić rodzynek
Ja też taką owsiankę lubię myślałam że to normalne albo ser żółty z dżememJa na przykład lubię rodzynki w uwaga: jogurcie naturalnym z płatkami ale nie lubię w serniku
Ser żólty z dżemem to trochę odważnie, ale już camembert czy oscypek z żurawiną - jasne albo cheddar z creamed honeyJa też taką owsiankę lubię myślałam że to normalne albo ser żółty z dżemem
Ciekawe jakby smakowała pomidorówka z ananasem.To ja tylko przypominam, że ananas jest dobry na implantację. Po owu to Wy go nawet na kanapce z pasztetem powinnyście kłaść!
Powodzenia! ️️Ja kocham kanapki z zoltym serem i ketchupem, pizza z ananasem moze być + kurczak, ale najbardziej lubie z pomidorami, czosnkiem, kurczakiem, albo wersję leśną z grzybami.
My juz czekamy na operację trzymajcie kciuki
ciekawa rozkminka ale myślę, że 7dpo jest uniwersalne, gdyby było inaczej, to ktoś mądry by to napisał już tutaj co najmniej razDziewczyny mam taką rozkminę. Ogólnie powinno się badać progesteron 7 dpo ale to dotyczy każdej długości fazy literalnej? Czy tylko tej standardowej 14 dniowej. Na przykład jeśli kobieta ma fazę lutealna 12 dni to ma szczyt proga 6 dnia? A jak ma 10 to 5 dnia? Wiecie o co mi chodzi. Czy dla każdej długości bada się 7 dnia