królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
A to nie chodzi o to, zeby wiecej płatek weszło, więc najpierw płatki. O losie całe zycie w błędzieej, tu jest logika!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to nie chodzi o to, zeby wiecej płatek weszło, więc najpierw płatki. O losie całe zycie w błędzieej, tu jest logika!
no pewnie lekarz zobaczył, że jest duży pęcherzyk, a jest mit, że z seksu przed owu jest dziewczynka (i to tylko mit, więc wiara w niego źle by świadczyła o lekarzu). No a jak ktoś nie ma problemu niepłodności, to ciąża w 1cs się po prostu zdarzakij wie ale nadal nie wiem jak to sie stalo ;p
Dla mnie sernik może nie istnieć
ważne, że jest plan, trzymam kciuki!Chciałam tylko zakomunikować ze dostałam okres, ale byłam w Klinice i działamy dalej z delikatną zmianą w braniu leku
No co ty pomidorowa z makaronem, jak zamontować pap toaletowy prawidłowo i sens sraczki w życiu.... to są bardzo ważne tematyja to w ogóle współczuję jeśli ktoś tu dołączy by czegoś merytorycznego się dowiedzieć
no ale z drugiej strony też nie wiesz jak było. Może przestali się starać, stracili nadzieję. Więc pozytywny wynik był po prostu zaskoczeniem i dlatego tak powiedzieliSzkoda słów. "Nie spodziewaliśmy się " smiech na sali.
Mi by bylo tak głupio nazywac ze wyczekane dziecko wpadką.
Najpierw płatki potem mleko? Czy najpierw mleko potem płatki ?
Z kim ja się zadajeno ***** oczywiście, że tak!
więcej dla Ciebie!Podaj sobie ręce z moim mężem. Ma odruch wymiotny jak czuje sernik
ważne, że jest plan, trzymam kciuki!