Lauritaa
Moderator
wolę z ryżem niż z makaronem, wiem, dziwna jestem.
Takze team ryż.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wolę z ryżem niż z makaronem, wiem, dziwna jestem.
Ananas na pizzy- tak czy nie?
U mnie:
nieeee bleeeAnanas na pizzy- tak czy nie?
U mnie:
No i to był lekarz z powołaniem! Chyba potrzebuję namiaryA ja mam taka kolezanke z pracy ktora ma juz 3 dzieci. Ale jak dowiedziala sie ze jestem w ciazy. To pisala do mnie ze mi zazdrosci i tez bardzo by chciala. Napisałam do niej ze jesli kest gotowa to przeciez nie stoi nic na przeszkodzie. Potem zlecialo pare dni a ona do mnie pisze że miała okres i kochała sie z mezem przed i czy ona moze byc w ciazy. Wiec ja jej na to ze wszystko jest mozliwe ale ja raczej stawiam na to ze to malo prawdopodobne. I kazalam zrobic jej test. I oczywiscie byl negatywny. A ta przez ten czas latala co 3 dni do innego gina az w koncu napisała do mnie ze byla na usg i lekarz jej powiedzial ze dzisiaj zajdzie w ciaze i bedzie to dziewczynka. Szczerze chcialo mi sie smiac ale sie powstrzymalam. I co o dziwo jest juz w 9 tygodniu ciazy.
Może wiesz, ODPUŚCILITo kuzyn mojego męża z żoną są starsi ode mnie o 5 lat. Jak my wzięliśmy ślub to byli juz po ślubie z 3 lata i chcieli dziecko bo mówili o tym. Juz nawet były żarty, ze nie będą mieć. Ja zaszłam w ciążę 3 miesiące po ślubie, ona 7 miesięcy po mnie i jak stwierdzą nie spodziewali się typowa wpadka....myślałam, że mnie krew zaleje.
No i to był lekarz z powołaniem! Chyba potrzebuję namiary
Może wiesz, ODPUŚCILI
wole winogron nie suszony i wino ;pjak można nie lubić rodzynek
kij wie ale nadal nie wiem jak to sie stalo ;pmoże to był dr Zięba
Sernik. Z rodzynkami czy bez?