reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Mnie akurat Wilczyński pomógł, z jego zaleceniami transfer się udał. Inna sprawa, że czy to Paśnik czy Malinowski, czy Wilczyński to te leki są zwykle te same :p.
Widzę, że Wilczyński ma dobre opinie, więc może opinia jednej osoby nie ma znaczenia, poza tym każdy problem jest inny i nie ma lekarza, który dobrze by sobie radził we wszystkich sytuacjach.

Dziewczyny, a propo lekarzy. Potrzebuje namiar na jakiegoś dobrego hematologa z Warszawy - prywatnie.
Mam skierowanie na NFZ do poradni hematologiocznej, ale najbliższy termin to maj 2025' 🤨. Mam nadzieję że do tego czasu to już dawno będę w ciąży, ba! Już dawno urodzę. 😉

Widzę, że Wilczyński ma dobre opinie, więc może opinia jednej osoby nie ma znaczenia, poza tym każdy problem jest inny i nie ma lekarza, który dobrze by sobie radził we wszystkich sytuacjach.
On generalnie lekarzem jest dobrym ale podobno raczej jest mniej miły niż Paśnik ;-). Ja miałam z nim telewizytę raz i był w porządku. Wszystko co chciałam to mi wyjaśnił rzeczowo i konkretnie, zapoznał się ze wszystkimi wynikami badań przed wizytą (dostałam listę badań do zrobienia od ginekologa z Gamety, żeby na wizytę już mieć wyniki). Dostałam wieczorem mailem podsumowanie zaleceń (wydrukowałam dla swojego ginekologa), recepty.

Na telewizytę czekałam około trzy tygodnie, bo telewizyty ma tylko dwa razy w miesiącu więc trzeba było się wstrzelić w termin.

Ja się przyznaje, ze przez wyjazd nie mierzylam temperatury. Jestem 13dc i jeszcze śluzu w sumie nie było… wiec albo się mega przestawiłam albo już po owu :D nie będę tego rozkminiac w tym miesiącu, sobie pożyje do dnia spodziewanego okresu

Niech ten kwiecień będzie dla Was pełen życia :)
pewnie, olej rozkminianie, odpoczywaj psychicznie od temperatury, liczenia, oddech Wam się przyda :)

reklama
Do góry