reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Już siedzę w laboratorium 🥹 niestety sporo osób przede mną i rozkminiam, czy jak w poniedziałek powtórzę o 8 to będzie OK. Bo dziewczyny tutaj pobrania po równiutkich 48h. A w poniedziałek o 9:30 chciałabym już być w pracy.
no i będzie tak jak mówiłaś, nikt Ci nie uwierzy!😅 Trzymam kciuki 😉 tak trzeba zaczynać kolejny miesiąc! 💪

Dziewczyny, mówiłam, że nie mam nadziei na ten cykl i jak będę testować to 1.04. Zapisałam się finalnie na 5.04. Ale poszłam rano sikać potajemnie. Mam nadzieje, że los ze mnie nie zakpił.
Zobacz załącznik 1512237
Ja dołączam🍼... byłam w grudniowych kreskach ale niestety nie udało się utrzymać. Ale tym razem ku mojemu zaskoczeniu jak koleżanka też 2 kreski tylko już wyraźne (przy 3cim teście sienpotwoerdzilo).. ale przez poprzednie doświadczenia reaguje bez eufori ale z dozą paniki... co teraz robić? Czy na bete? Czy zrobić estrogen? Co zrobić żeby tym razem się udało!!

Ostatnia edycja:
A ja od początku miesiąca mały offtop. Zawsze mówiłam, że nie lubię standaperów, nie bawi mnie to jeszcze mocniej niż kabarety, ale wczoraj włączyłam Sochę i nawet spoko. Chyba dzisiaj będę kontynuować🙂. Oczywiście był też długi fragment o staraniach i ivf, żeby nie było, że przez chwilę odpocznę od tematu, ale i tak fajnie się wyluzowałam, także polecam Pana 😋.

Ja dołączam🍼... byłam w grudniowych kreskach ale niestety nie udało się utrzymać. Ale tym razem ku mojemu zaskoczeniu jak koleżanka też 2 kreski tylko już wyraźne (przy 3cim teście sienpotwoerdzilo).. ale przez poprzednie doświadczenia reaguje bez eufori ale z dozą paniki... co teraz robić? Czy na bete? Czy zrobić estrogen? Co zrobić żeby tym razem się udało!!
Z betą warto zbadać poziom progesteron.

@Owulacja odpiszę już tu

Melduję, że dziś na razie bez plamień, ale nadal bardzo mnie boli lewa strona. Lekarza mi przesunęli na 15.20 ale babka ma podobno zawsze opóźnienie więc spodziewajcie się info najwcześniej 16.30
To ja w sumie miałam ostatnio podobnie. Jeden dzień plamienia, drugi dzień zero i też ból, który przeszedł bardzo szybko. Na usg było ok. Daj znać po wizycie.

A ja od początku miesiąca mały offtop. Zawsze mówiłam, że nie lubię standaperów, nie bawi mnie to jeszcze mocniej niż kabarety, ale wczoraj włączyłam Sochę i nawet spoko. Chyba dzisiaj będę kontynuować🙂. Oczywiście był też długi fragment o staraniach i ivf, żeby nie było, że przez chwilę odpocznę od tematu, ale i tak fajnie się wyluzowałam, także polecam Pana 😋.
Czytałam ostatnio Twoje wpisy o lekarzach, powiedz mi, czy byłaś może u Jacka Wilczyńskiego z gamety? Zastanawiam się czy się do niego nie zapisać bo on też działa w immunologii a oceny w internetach ma niezłe.
Przemyślałam jednak sprawę i nie chce czekać najwcześniej do lipca na wizytę do doc. 👀

reklama
Czytałam ostatnio Twoje wpisy o lekarzach, powiedz mi, czy byłaś może u Jacka Wilczyńskiego z gamety? Zastanawiam się czy się do niego nie zapisać bo on też działa w immunologii a oceny w internetach ma niezłe.
Przemyślałam jednak sprawę i nie chce czekać najwcześniej do lipca na wizytę do doc. 👀
Nie byłam na razie u żadnego immunologa. Chcę zapisać się do doktora Paśnika, ale u mnie są inne ewidentne problemy, więc traktuję to jako dodatek i nie zależy mi w sumie na szybkim terminie. Mam kontakt z pielęgniarką pracująca w Gamecie w Łodzi i ona polecała mi Malinowskiego/Paśnika, Wilczyńskiego odradziła. Do Malinowskiego są terminy na tę chwilę na początek czerwca, także szybciej niż do Paśnika.

Do góry