reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Nie byłam na razie u żadnego immunologa. Chcę zapisać się do doktora Paśnika, ale u mnie są inne ewidentne problemy, więc traktuję to jako dodatek i nie zależy mi w sumie na szybkim terminie. Mam kontakt z pielęgniarką pracująca w Gamecie w Łodzi i ona polecała mi Malinowskiego/Paśnika, Wilczyńskiego odradziła. Do Malinowskiego są terminy na tę chwilę na początek czerwca, także szybciej niż do Paśnika.
Hmm, a ten Malinowski to Jakub czy Andrzej? 🙈 W takim razie odpuszczam Wilczyńskiego, dzięki za info 😊

Współczuję. Ja poprzedni cykl miałam właśnie 22 dniowy (co prawda nie iui tylko stymulacja) i byłam bardzo zaskoczona - szczególnie, że cykl "sztuczny". Ale gin powiedziała, że czasami się tak zdarza. Też mówiłam wtedy, że nie rozumiem swojego organizmu. Trzymaj się :)
Dzieki! Jak by nie patrzeć, krótkie cykle to więcej szans w roku. O ile wszystko jako tako funkcjonuje. Tylko owulacja mi wypadnie w tym wypadku w Wielkanoc sieć jeden cykl ominie mnie iui

Czytałam ostatnio Twoje wpisy o lekarzach, powiedz mi, czy byłaś może u Jacka Wilczyńskiego z gamety? Zastanawiam się czy się do niego nie zapisać bo on też działa w immunologii a oceny w internetach ma niezłe.
Przemyślałam jednak sprawę i nie chce czekać najwcześniej do lipca na wizytę do doc. 👀
Mnie akurat Wilczyński pomógł, z jego zaleceniami transfer się udał. Inna sprawa, że czy to Paśnik czy Malinowski, czy Wilczyński to te leki są zwykle te same :p.

reklama
Do góry