reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Nie byłam na razie u żadnego immunologa. Chcę zapisać się do doktora Paśnika, ale u mnie są inne ewidentne problemy, więc traktuję to jako dodatek i nie zależy mi w sumie na szybkim terminie. Mam kontakt z pielęgniarką pracująca w Gamecie w Łodzi i ona polecała mi Malinowskiego/Paśnika, Wilczyńskiego odradziła. Do Malinowskiego są terminy na tę chwilę na początek czerwca, także szybciej niż do Paśnika.
Hmm, a ten Malinowski to Jakub czy Andrzej? 🙈 W takim razie odpuszczam Wilczyńskiego, dzięki za info 😊

Współczuję. Ja poprzedni cykl miałam właśnie 22 dniowy (co prawda nie iui tylko stymulacja) i byłam bardzo zaskoczona - szczególnie, że cykl "sztuczny". Ale gin powiedziała, że czasami się tak zdarza. Też mówiłam wtedy, że nie rozumiem swojego organizmu. Trzymaj się :)
Dzieki! Jak by nie patrzeć, krótkie cykle to więcej szans w roku. O ile wszystko jako tako funkcjonuje. Tylko owulacja mi wypadnie w tym wypadku w Wielkanoc sieć jeden cykl ominie mnie iui

Czytałam ostatnio Twoje wpisy o lekarzach, powiedz mi, czy byłaś może u Jacka Wilczyńskiego z gamety? Zastanawiam się czy się do niego nie zapisać bo on też działa w immunologii a oceny w internetach ma niezłe.
Przemyślałam jednak sprawę i nie chce czekać najwcześniej do lipca na wizytę do doc. 👀
Mnie akurat Wilczyński pomógł, z jego zaleceniami transfer się udał. Inna sprawa, że czy to Paśnik czy Malinowski, czy Wilczyński to te leki są zwykle te same :p.

reklama
Do góry