reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Ja dziewczyny mam dzisiaj totalny zjazd emocjonalny… poprzedni tydzień mnie dojechał fizycznie, w weekend miałam zjazd na studiach i pierwsze zaliczenia, a chcę zdać jak najwięcej zerówek, żeby potem mieć spokój. Zaczęłam też praktyki, dużo spotkań towarzyskich jakoś wyszło (wystarczająco, żeby wyczerpać baterie introwertyka), a wczorajszy wieczór już w ogóle rozładował wszystko do zera. Właśnie jadę na sesję do terapeuty (i właśnie się zorientowałam, że wsiadłam w zły tramwaj), ale czuję że nie mam na to siły i pewnie rozryczę się już na wejściu 😢

I nie wiem czy nie będę musiała przepisać się na ławeczkę…
Zatrzymaj się na chwilę, odpocznij, wygadaj, wypłacz, zrelaksuj 🫂 za dużo wszystkiego na raz, trzeba teraz naładować baterie.

reklama
To dobry wynik. A czy coś z tego będzie to na dwoje babka wróżyła ;) w każdym razie trzymam kciuki.
Dzięki <3 miałam nadzieje zobaczyć wynik powyzej 20 ale i tak sie ciesze. Dziwi mnie tylko, że w necie piszę że norma dla progesteronu jest do 27 a u mnie w labolatorium tylko do 14.5

Ja dziewczyny mam dzisiaj totalny zjazd emocjonalny… poprzedni tydzień mnie dojechał fizycznie, w weekend miałam zjazd na studiach i pierwsze zaliczenia, a chcę zdać jak najwięcej zerówek, żeby potem mieć spokój. Zaczęłam też praktyki, dużo spotkań towarzyskich jakoś wyszło (wystarczająco, żeby wyczerpać baterie introwertyka), a wczorajszy wieczór już w ogóle rozładował wszystko do zera. Właśnie jadę na sesję do terapeuty (i właśnie się zorientowałam, że wsiadłam w zły tramwaj), ale czuję że nie mam na to siły i pewnie rozryczę się już na wejściu 😢

I nie wiem czy nie będę musiała przepisać się na ławeczkę…
Przytulam 😌

Ale będzie na nfz tak? Po prostu wybrałabym stymulację, która będzie prowadzona przez lekarza wykonującego inseminację. Jeśli też ten lekarz będzie kontrolował wzrost pęcherzyków i wyznaczał termin iui.
No właśnie problem taki, ze oni na przemian są w szpitalu i na przykład pierwszy monitoring mam umówiony na NFZ, ale z tym doktorem prywatnym, a procedura już będzie pewnie u babeczki z drogi publicznej 😂😂😂 zapytałam mojej kumpeli, która jest ginem i też pracuje w tym szpitalu i ona też nie wie, co robić 😂😂 ale chyba jednak zrobię ten Aromek jednak, pojadę klasycznie i zobaczymy, najwyżej się zmieni w kolejnym cyklu.

U mnie termin okresu test rano zrobiony ale bialo niestety także czekam na okres.
Mam nadzieje że będzie jeszcze dziś czy jutro bo we środę mam wizytę a miałam się Wstawić jak dostanę miesiaczke także trochę będzie lipnie jak do środy nie przyjdzie 🙈
Zawsze musi być pod górkę 😂

reklama
Do góry