Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje !!!!Kochane mam wynik bety - 69 przyrost ponad 300 % oby zawsze już tak ładnie rosła czego i Wam życzę
Oj to jeśli masz miejsce to mega polecam piecyk opalany drewnem. Od razu pizza wskakuje na wyższy poziom, smakowo nie da się tego odtworzyć w piekarnikuAle zazdro! ja na razie co to kupiłam kamień do pizzy, ale moja największa ambicja kulinarna jest zrobić przepyszna neapolitane
Dziwne, tylko nie mów ze ten sam lekarz to wypisał Mają dwie różne substancje czynne. Ja brałam Lamette- ta sama sub co Aromek (2-5 dc, owulacja 11dc)Dziewczyny, pomoc potrzebna. Ja się leczę w dwóch miejscach:
- w szpitalu na NFZ
- prywatnie w gabinecie, z tym, że ten lekarz również przyjmuje w tym szpitalu, w którym jestem.
I teraz mam zagwozdkę, bo prywatnie dostałam zalecenie na stymulację do inseminacji Clostilbegyt 5-9 dc, a w poradni Aromek 3-7 dc.
Czy lepiej wcześniej zacząć czy później
Co byście zrobiły na moim miejscu?
Jak burza To teraz mam nadzieję spotkać się już tylko i wyłącznie na mamusiowym wątkuKochane mam wynik bety - 69 przyrost ponad 300 % oby zawsze już tak ładnie rosła czego i Wam życzę
nie, dwóch innych. Myślę, ze w szpitalu bardziej taśmowo podeszli. Ten Clostilbegyt niby lepiej z endometrium współpracuje, wiec ten wykupię. Ale jeszcze widzę, ze jest różnica w dawkach - w szpitalu mam brać całą tablektkę, a prywatnie zalecone półDziwne, tylko nie mów ze ten sam lekarz to wypisał Mają dwie różne substancje czynne. Ja brałam Lamette- ta sama sub co Aromek (2-5 dc, owulacja 11dc)
a to nie jest właśnie odwrotnie?nie, dwóch innych. Myślę, ze w szpitalu bardziej taśmowo podeszli. Ten Clostilbegyt niby lepiej z endometrium współpracuje, wiec ten wykupię. Ale jeszcze widzę, ze jest różnica w dawkach - w szpitalu mam brać całą tablektkę, a prywatnie zalecone pół
Dziwne mega, ale cóż, któryś ze sposobów musze wybrać.