reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Pecherzyk zlutenizowany ponoć wyglada inaczej niż prawidłowe ciałko żółte, plus jeszcze po pęknięciu jest zwykle płyn w zatoce douglasa, ale to tylko czytałam na forum jak coś
c
Czyli jak mnie w poniedziałek powiedział że jest ciałko żółte na prawym jajniku i że jest płyn właśnie to znaczy że owu była na pewno ?

reklama
A przy LUF progesteronem tego nie wykryjemy nie?
Bo zastanawiam sie czy jak na monitoringu nie bylo pecherzyka tylko tworzace sie dopiero cialko zolte to moge miec pewnosc 100% ze owu byla i nie ma LUF?
Niestety od każdej zasady są wyjątki. Z wiedzy jaką posiadam to badanie progesteronu nie jest rozwiązaniem na LUF, bo progesteron może być ładny, a pęcherzyk nie pęknąć. Natomiast tutaj chyba (jak coś to dziewczyny poprawcie) działamy z monitoringiem i zastrzykiem na pęknięcie.

słuchaj to jak uważasz. Ja bym testami sprawdzała, mi jest szkoda kasy na betę, jak testy wychodzą białe. Ale każdy ma inaczej, rozumiem, ze może być Ci ciężko poczekać :)
A dzisiaj miałaś chyba testować, zgodnie z zapisami 😁 nie udzielam się tu zbutnio ( jestem na ławeczce) ale chce śledzić kto testuje i czy się udało 😍

1000008011.jpg

Moja kreska z rana ale mam stresa i tak przed ponownym badaniem bety....

reklama
Do góry