reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Ja aktualnie przepychanki się z jednym z czempionów TU ale w sprawie auta. Zadali dobre pytanie, ponieważ o ile ubezpieczeń na życie można mieć w cholerę i z każdej ciągnąć kasę to na ubezpieczenie majątkowe tylko jedną na dana nieruchomość (samochód etc). W sensie jak ktoś się nie dopatrzy (o ile to możliwe) to można mieć dwie polisy ma to samo ale wypłaca tobie odszkodowanie tylko z jednej
Ale ja w sumie nie mam dwóch polis. Jedna polisa to jest polisa sprawcy, a druga to jest rodziców polisa na dom. 🤔 Więc jeśli mam swoją polise to sprawca jest zupełnie zwolniony z kosztów likwidacji szkody? 🤔

reklama
To najpiękniejsze słowo jakie można dostać na tym forum 🥹

Wypierdalam i obym nie musiała wracać❤️

Chyba, że po drugie. Natomiast raczej po tej batalii o pierwsze, to nie śni mi się tego przeżywać kolejny raz.

Zostanę z Wami do końca miesiąca.
Nie wiem, czy zapiszę się na mamusie. Kocham Was dziewczyny i to forum, ale tak wiele razy odchodziłam już z mamusiowego wątku. Chociaż zarzekłam sobie, że tym razem będzie inaczej. Po drugim poronieniu żadnej ciąży nie wpisałam do kalendarzyka, z uwagi na przesądy.

Teraz wpisałam od razu po odczytaniu wyniku. Niech się dzieje…to jest ciąża i zasługuje, żeby ją oznaczyć i się nią cieszyć.

To najpiękniejsze słowo jakie można dostać na tym forum 🥹

Wypierdalam i obym nie musiała wracać❤️

Chyba, że po drugie. Natomiast raczej po tej batalii o pierwsze, to nie śni mi się tego przeżywać kolejny raz.

Zostanę z Wami do końca miesiąca.
Nie wiem, czy zapiszę się na mamusie. Kocham Was dziewczyny i to forum, ale tak wiele razy odchodziłam już z mamusiowego wątku. Chociaż zarzekłam sobie, że tym razem będzie inaczej. Po drugim poronieniu żadnej ciąży nie wpisałam do kalendarzyka, z uwagi na przesądy.

Teraz wpisałam od razu po odczytaniu wyniku. Niech się dzieje…to jest ciąża i zasługuje, żeby ją oznaczyć i się nią cieszyć.
Dla tych które nie lubią miłosnych wyznań, kocham Was tak, jak się kochają ludzie w fandomie ulubionej gwiazdy!

Btw, macie swojego idola, bądź możecie zaliczyć się do grona fanek kogoś znanego? 😃 A tak mnie zaciekawiło 😂

Dla tych które nie lubią miłosnych wyznań, kocham Was tak, jak się kochają ludzie w fandomie ulubionej gwiazdy!

Btw, macie swojego idola, bądź możecie zaliczyć się do grona fanek kogoś znanego? 😃 A tak mnie zaciekawiło 😂
Teraz już nie, ale swego czasu byłam olbrzymią fanką Iron Maiden i Metalliki, drukowałam ich zdjęcia na drukarce atramentowej i obklejałam pokój i inne głupie rzeczy :D
Kiedyś marzyłam, zeby wyjść za mąż za Maćka Zakościelnego albo Pawła Małaszyńskiego :D

ja się skrycie "kocham" w Adamie Driverze 😎 dla mnie jest seksownym brzydalem 😂

jak byłam nastolatką to kochałam Placebo, miałam wszystkie płyty, plakaty, wszystkie piosenki znałam na pamięć 😁 mimo że słuchałam bardzo dużo muzyki, to był mój TOP zespół.

reklama

Jak byłam mała to moim idolem był Michael Jackson, nie mam pojęcia czemu 😂 potem była faza na Jareda Leto, Matthew Bellamy z Muse. A teraz po koncercie stadionowym mogę powiedzieć, że jestem fanką Dawida Podsiadło, no taki się z niego wydaje chłopak do rany przyłóż 😅

Do góry