reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

reklama
Bardzo możliwe, bo 8.07 był taki wysyp tych wyników tutaj, kilka z nas dostało prawie że na raz i wrzucałyśmy po kolei do analizy 😉 Ja czekałam 1,5 m-ca, ale teoretycznie było mówione na początku, że i 2 m-ce może to trwać 🙄
dlatego trochę przerażajace, ze u niektórych trwa już 2.5 mca 🫣

Co do in vitro, to ja też mam wątpliwości, ale nie ze względów religijnych. Miałabym problem z niewykorzystanymi zarodkami.
Zastanawiam się czy wykonują gdzieś in vitro bez stymulacji i mrożenia zarodków. Tzn. pobierają tą jedną wyprodukowaną komórkę, zapładniają i podają.

U mnie wczoraj rano piękny peak na testach, był nawet ten słynny śluz jak białko kurzego jajka 1:1, kłucie jajnika wieczorem i skok libido, a dzisiaj gin mówi, że pęcherzyki ledwo rosną, max 15mm i dopiero w piątek na kolejne USG zobaczyć czy w ogóle chociaż 1 w tym cyklu wyjdzie na prowadzenie 🤡

U mnie wczoraj rano piękny peak na testach, był nawet ten słynny śluz jak białko kurzego jajka 1:1, kłucie jajnika wieczorem i skok libido, a dzisiaj gin mówi, że pęcherzyki ledwo rosną, max 15mm i dopiero w piątek na kolejne USG zobaczyć czy w ogóle chociaż 1 w tym cyklu wyjdzie na prowadzenie 🤡
I bądź tu człowieku mądry, mówią: słuchaj własnego organizmu… taaa…
Oby w piątek były dobre wieści 🍀

reklama
Do góry