reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

reklama
Bardzo możliwe, bo 8.07 był taki wysyp tych wyników tutaj, kilka z nas dostało prawie że na raz i wrzucałyśmy po kolei do analizy 😉 Ja czekałam 1,5 m-ca, ale teoretycznie było mówione na początku, że i 2 m-ce może to trwać 🙄
dlatego trochę przerażajace, ze u niektórych trwa już 2.5 mca 🫣

Co do in vitro, to ja też mam wątpliwości, ale nie ze względów religijnych. Miałabym problem z niewykorzystanymi zarodkami.
Zastanawiam się czy wykonują gdzieś in vitro bez stymulacji i mrożenia zarodków. Tzn. pobierają tą jedną wyprodukowaną komórkę, zapładniają i podają.

U mnie wczoraj rano piękny peak na testach, był nawet ten słynny śluz jak białko kurzego jajka 1:1, kłucie jajnika wieczorem i skok libido, a dzisiaj gin mówi, że pęcherzyki ledwo rosną, max 15mm i dopiero w piątek na kolejne USG zobaczyć czy w ogóle chociaż 1 w tym cyklu wyjdzie na prowadzenie 🤡

U mnie wczoraj rano piękny peak na testach, był nawet ten słynny śluz jak białko kurzego jajka 1:1, kłucie jajnika wieczorem i skok libido, a dzisiaj gin mówi, że pęcherzyki ledwo rosną, max 15mm i dopiero w piątek na kolejne USG zobaczyć czy w ogóle chociaż 1 w tym cyklu wyjdzie na prowadzenie 🤡
I bądź tu człowieku mądry, mówią: słuchaj własnego organizmu… taaa…
Oby w piątek były dobre wieści 🍀

reklama
Do góry