Wtrącę się, wybaczcie, ale czekam cały czas na jedno badanie i dalej nic.Hejo! Czy jakies majowe/ czerwcowe badane w Katowicach dostały już swoje wyniki na przestrzeni ostatniego tygodnia ?
Kato 13.05, wyniki 17.06, poza jednym niejasnym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wtrącę się, wybaczcie, ale czekam cały czas na jedno badanie i dalej nic.Hejo! Czy jakies majowe/ czerwcowe badane w Katowicach dostały już swoje wyniki na przestrzeni ostatniego tygodnia ?
Ja przez większość poprzednich starań bralam Folik, z uwagi, że jest to lek, a nie suplement. Szczerze nie wiem czy jest najlepszy, ale mi odpowiadał.Powiecie mi jeszcze jaki najlepszy kwas foliowy bo aż wstyd się przyznać ale ja nic w tym stylu nie biorę.
A pasowało by coś kupić i wkoncu łykać
Ja z 10 czerwca i dalej czekamHejo! Czy jakies majowe/ czerwcowe badane w Katowicach dostały już swoje wyniki na przestrzeni ostatniego tygodnia ?
A napiszesz jakie poza tym suple Ci zaleciła?Z polecenia dr Estery zażywam Tenfertil ona do starań
Ja też wciąż nie mam tego FMR1Wtrącę się, wybaczcie, ale czekam cały czas na jedno badanie i dalej nic.
Na który wynik czekasz?Wtrącę się, wybaczcie, ale czekam cały czas na jedno badanie i dalej nic.
Ja polecam Naturell folianPowiecie mi jeszcze jaki najlepszy kwas foliowy bo aż wstyd się przyznać ale ja nic w tym stylu nie biorę.
Jak wyżej @amusedxxx , FMR1.Na który wynik czekasz?
Ja przez większość poprzednich starań bralam Folik, z uwagi, że jest to lek, a nie suplement. Szczerze nie wiem czy jest najlepszy, ale mi odpowiadał.
Kochana, to koniecznie zacznij brać, bo to ogromnie ważne!!Powiecie mi jeszcze jaki najlepszy kwas foliowy bo aż wstyd się przyznać ale ja nic w tym stylu nie biorę.