reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

cały cykl:) jak np fertistim:)
Przepraszam, ostatnie pytanie. Czy mam go zacząć lepiej brać pierwszego dnia nowego cyklu, czy jak teraz jestem w trakcie jakiegoś rozregulowanego (potencjalnie bezowulacyjny) to mogę po prostu go włączyć dzisiaj czy jutro? Wiecie może? Nie chce sobie jeszcze bardziej tego rozregulować, o ile się da.

reklama
Przepraszam, ostatnie pytanie. Czy mam go zacząć lepiej brać pierwszego dnia nowego cyklu, czy jak teraz jestem w trakcie jakiegoś rozregulowanego (potencjalnie bezowulacyjny) to mogę po prostu go włączyć dzisiaj czy jutro? Wiecie może? Nie chce sobie jeszcze bardziej tego rozregulować, o ile się da.
Ja zaczęłam w środku cyklu, ale też w sumie specjalnie się nie zastanawiałam czy tak robić czy nie, nie miałam rozregulowanego cyklu ani nic.

@Lina_88 @dorota8 jak sytuacja u Was?
Los Angeles Lol GIF by NBA

Ja też zrobiłam rano test ale jak zwykle biel.
Ogólnie te testy (mam z premom,poprzednio easy home ) to strasznie na nich widać fabryczną. Trochę to wkurzające bo człowiek wypatruje jak głupii i złudne nadzieję robi .
Okresu jeszcze nie mam.
Oczywiście mam ustawiona wizytę na jutro do gina No ale będę musiała ja przesunąć póki okresu nie ma.
W tamtym miesiącu 2 razy przesuwałam aż mi głupio było No ale jak mam się umówić na wizytę między 2-3 dc 2 tygodnie wcześniej.
Ogólnie te starania już mnie trochę dołują z każdym miesiącem jeszcze bardziej.
Bardzo bym chciała wkońcu zajść a to takie trudne 😞

Powiecie mi jeszcze jaki najlepszy kwas foliowy bo aż wstyd się przyznać ale ja nic w tym stylu nie biorę.
A pasowało by coś kupić i wkoncu łykać

Hejo! Czy jakies majowe/ czerwcowe badane w Katowicach dostały już swoje wyniki na przestrzeni ostatniego tygodnia :D?

reklama
Do góry