reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

cały cykl:) jak np fertistim:)
Przepraszam, ostatnie pytanie. Czy mam go zacząć lepiej brać pierwszego dnia nowego cyklu, czy jak teraz jestem w trakcie jakiegoś rozregulowanego (potencjalnie bezowulacyjny) to mogę po prostu go włączyć dzisiaj czy jutro? Wiecie może? Nie chce sobie jeszcze bardziej tego rozregulować, o ile się da.

reklama
Przepraszam, ostatnie pytanie. Czy mam go zacząć lepiej brać pierwszego dnia nowego cyklu, czy jak teraz jestem w trakcie jakiegoś rozregulowanego (potencjalnie bezowulacyjny) to mogę po prostu go włączyć dzisiaj czy jutro? Wiecie może? Nie chce sobie jeszcze bardziej tego rozregulować, o ile się da.
Ja zaczęłam w środku cyklu, ale też w sumie specjalnie się nie zastanawiałam czy tak robić czy nie, nie miałam rozregulowanego cyklu ani nic.

@Lina_88 @dorota8 jak sytuacja u Was?
Los Angeles Lol GIF by NBA

Ja też zrobiłam rano test ale jak zwykle biel.
Ogólnie te testy (mam z premom,poprzednio easy home ) to strasznie na nich widać fabryczną. Trochę to wkurzające bo człowiek wypatruje jak głupii i złudne nadzieję robi .
Okresu jeszcze nie mam.
Oczywiście mam ustawiona wizytę na jutro do gina No ale będę musiała ja przesunąć póki okresu nie ma.
W tamtym miesiącu 2 razy przesuwałam aż mi głupio było No ale jak mam się umówić na wizytę między 2-3 dc 2 tygodnie wcześniej.
Ogólnie te starania już mnie trochę dołują z każdym miesiącem jeszcze bardziej.
Bardzo bym chciała wkońcu zajść a to takie trudne 😞

Powiecie mi jeszcze jaki najlepszy kwas foliowy bo aż wstyd się przyznać ale ja nic w tym stylu nie biorę.
A pasowało by coś kupić i wkoncu łykać

Hejo! Czy jakies majowe/ czerwcowe badane w Katowicach dostały już swoje wyniki na przestrzeni ostatniego tygodnia :D?

reklama
Do góry