reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

super 😍 ja widzę 2 kreskę,kiedy okres miałaś mieć ? 10 sierpnia ? Bardzo szybko ci wyszła kreska 😲
No właśnie się też zdziwilam. Teraz się zastanawiam czy test nie wadliwy. Przy cyklach zakładając że mam 28 (tak do 30 dni u mnie zazwyczaj jest cykl) to powinnam dostać okres 11 sierpnia. Więc już sama nie wiem ale właśnie weszłam do domu i spr test i ewidentnie kreska jest. Jutro sprawdzę na innym.

reklama
Dziewczyny kiedy najwczesniej można robić betahcg? Musze zrobić rezonans i powinnam w pierwszych dniach cyklu z uwagi na ewentualną ciążę (tak mi ginekolog powoedziala) ale musiałam przełożyć i teraz mam termin na dzien 8 dni po owulacji

Dziewczyny, co z tym wątkiem dla próbujących schudnąć/wyrobić nawyki żywieniowe czy ćwiczeniowe? Potrzebuje bata nad sobą…
Spokojnie, sprawa nie umarla. W piątek wysłałam listę do aniaslu, odpisała, że w sobotę będzie wątek nowy, ale jak widać musimy poczekać jeszcze chwilę 😉

reklama
Do góry