reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

reklama
Poproszę o 12.08
Trochę mi morale podupadło. Jak owulacja wypadła o czasie albo wcześniej (mam wrażenie że tak ale...) to jest nadzieja a jak po terminie to niestety. Bo sexu póki co teraz nie będzie. A wszystko przez płyn do kąpieli 😂 Córce podrażnił twarz. Cała czerwona była jak się chciała nim umyć. Dobrze że szybko splukalysmy. Mojemu podrażniło penisa 🤦 a że się nie wypłukał właściwie to mnie w środku podrażniło 🤦 Zasnęliśmy. A rano niespodzianka 😂 No i teraz kilka dni żeby przeszło.
O matko powiedz nam co to za płyn, żebyśmy unikały 🫣

My też mamy rocznice w sierpniu :)
Jeszcze sie sierpień nie zaczął a ja już z testem przychodze na ovu. Pozytywny waszym zdaniem? Trochę szokłam bo zawsze na Aromku miałam 14 dc jak w zegarku a dziś dopiero 11 dc.. no nie jest mi po nosie bo jeszcze żel mi nie przyszedł a chciałam conceive przetestować
Ps. Nie zapisuje sie jeszcze na testowanie bo jutro mam monitoring i dam znać :)

Załączniki

• 17223334570727334671988644392510.jpg
    17223334570727334671988644392510.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 121
Poproszę ławeczkę, będę zerkać tu w sierpniu niewykluczone, że będę chciała wtrącić jakieś trzy grosze 😅 Nie zapisuję się na testowanie na konkretny dzień, bo odpuszczam w tym miesiącu, więc nawet nie wiem kiedy by to wypadało. Chociaż pewnie seksy będą, w końcu urlop od niedzieli 😁

ps. też mamy rocznicę ślubu w sierpniu :) 20-tego

reklama
Do góry