reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

reklama
Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków, ale niestety nie było to miłe spotkanie.
Facet który mnie zastąpił z którym gadałam był chamski i stwierdził, że jestem problematyczna i że różnie dobrze mógłby mnie zwolnić dyscyplinarnie albo przenieść daleko (w sensie do drugiego obiektu naszej firmy).
Ogólnie to byłam na granicy płaczu i ledwo wyszlam to się rozpłakałam.

Ja mam doła, bo właśnie zdałam sobie sprawę, że ten cykl stracony więc testować nie będę. A przez to, że cykl pewnie będzie ok 40 dni (się okaże jak mnie okres nawiedzi), to następne dni płodne dopiero w okolicy pierwszego tygodnia września i testowanie kolejne 2 tygodnie później. Tyle czasu w plecy. I w bezczynności… 😢
Dlaczego piszesz, że stracony? Dostałaś okres czy boisz się, że nie wyłapałaś owulacji?Przepraszam, jeśli czegoś nie pamiętam.
Bo dopóki nie ma okresu, a były jakieś seksy, to wszystko możliwe 🙂

A ja w środę brałam ostatnia dawkę zastrzyku , i od wczoraj nie czuje już pracy jajników , ciekawe co tam się dzieje że już nic nie czuję , jedynie co to pierwszy raz chyba widzę u siebie więcej śluzu ,bo zazwyczaj nie jestem w stanie rozpoznać kiedy jest owulacyjny bo nigdy nie jest taki jak piszą czyli jajko kurze

Dlaczego piszesz, że stracony? Dostałaś okres czy boisz się, że nie wyłapałaś owulacji?Przepraszam, jeśli czegoś nie pamiętam.
Bo dopóki nie ma okresu, a były jakieś seksy, to wszystko możliwe 🙂
Jakieś seksy były, ale mało. Plus ten cykl mam prawie cały z pozytywnymi (albo prawie pozytywnymi) testami owulacyjnymi. Progesteron po pierwszym peaku wykluczył owu, w środę pójdę sprawdzić czy drugi peak cokolwiek zwiastował. Bo temperatura niestety nie skoczyła. Więc teraz to już po prostu chciałabym wiedzieć kiedy mniej więcej okres przyjdzie.

Gdybyście miały wpływ na to kiedy bobas się urodzi to macie jakiś swój wymarzony miesiąc kiedy byście chciały rodzić ? I chciałybyście chłopca czy dziewczynkę czy to totalnie obojętne dla was ? 😍 Mi się marzy aby urodzić właśnie w miesiącu kiedy jest słonko i ciepło ale nie przesadna gorączka,abym mogła chodzić z wózkiem na spacery i nie marznąć 😜 kwiecień,maj albo czerwiec byłby idealny 🌞 Marzy mi się mała dziewczynka ale wiadomo że większym priorytetem jest aby było zdrowe a nie jaka płeć dziecka ❤️

Gdybyście miały wpływ na to kiedy bobas się urodzi to macie jakiś swój wymarzony miesiąc kiedy byście chciały rodzić ? I chciałybyście chłopca czy dziewczynkę czy to totalnie obojętne dla was ? 😍 Mi się marzy aby urodzić właśnie w miesiącu kiedy jest słonko i ciepło ale nie przesadna gorączka,abym mogła chodzić z wózkiem na spacery i nie marznąć 😜 kwiecień,maj albo czerwiec byłby idealny 🌞 Marzy mi się mała dziewczynka ale wiadomo że większym priorytetem jest aby było zdrowe a nie jaka płeć dziecka ❤️
Myślę dokładnie tak samo jak Ty co do miesiąca narodzin oraz płci 😊 Mogę się pod tym podpisać 😁 Mam już syna, dlatego po cichu marzy mi się córka. No ale wiadomo że najważniejsze aby było zdrowe, jeśli w końcu uda mi się zajść w ciążę.

ja wcześniej chciałam początek roku, max pierwszą połowa. Teraz już mi chyba obojętnie. Nad płcią też się często zastanawiam i uznałam, że i chłopak, i dziewczyna mogą cuda nawywijać więc nie ma znaczenia 😂

reklama
Też uważam, że marzec/kwiecień to dobre miesiące ale już w tym roku po ptakach. Mam córkę z listopada i cała zimę regulowały mi się hormony, pociłam się idąc na spacerze jednocześnie marzłam, wiecznie przeziębiona byłam. Nosić przez 6 tyg podpaski popologowe w lato i upał też słabo, więc wolałabym w upały też nie rodzic.

Do góry