Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana czyli twoja ciaza przebiega prawidlowo i nie masz podstaw do denerwowania sie i myslenia moja byla od poczatku zagrozona bo plamienia dlatego tak czesto mialam usg .Teraz tez gin mi nie robi bo normalnie w niemczech sa 3 usg jesli wszystko jest ok i gin twierdzi ze jak narazie jest ok mam tyle nie myslec o ciazy i juz .Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze tak czestych badan USG.
Ja, jak na razie mialam 1:-(. Przebywam poza granicami RP i tutaj, jezeli ciaza przebiega prawidlowo, to sa wykonywane tylko 2 USG. Ok 12 i ok 20 tc. W ogole, opieka medyczna nad ciezarna wyglada zupelnie inaczej.
kochana czyli twoja ciaza przebiega prawidlowo i nie masz podstaw do denerwowania sie i myslenia
Najbardziej podoba mi się pierwsze, tak fajnie kręgosłupek widać duży buziak w brzusioa to moje usg kontrolne, z niedzieli. Skanowane i jakoś słabo przez to wyszło, ale myślę że dzidziusia bedzie widać jak sie powiększy fotkę :-)
Teraz ma 76 mm i jest młodszy z usg o 5 dni niż z OM.