reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
Jedyneczka super że wizyta udana. Mała rośnie i to najważniejsze Ty nie koniecznie musisz na wadze przybierać!!Co do wymazu to dziś na wizycie zapytam, bo mój gin nic o nim nie wspominał!!
Swoją drogą mam pytanie czy z USG lekarz moze określić jaki jest stan szyjki? czy tylko z badania dopochwowo!??

Ja nie wiem, jaką mam. A to ma jakieś fachowe określenie? bo mam wydruk z USG, ale nie wiem, czy to tak jest :-D Jak pytam, czy długa i zamknięta - to słyszę, że długa i zamknięta. :-D Ah te baby...

Ja mam wyniku posiewu - wszystko ok.
Odbiorę sobie za tydzień na wizycie i będę już miała wszystkie badania potrzebne do szpitala (zgodnie z ich listą).
Ja nawet nie wiem, jakie mam łożysko, może dlatego, że na wizytach nigdy o nic nie pytałam. Jak ok to ok i tyle mnie widzieli.
A teraz zaczynam się zastanawiać :-p

Dziewczyny a lekarze coś Wam mówią o dojrzalości łożyska?Ja mam już jakieś zwapnienia, ale mam się nie denerwować:eek:

nie wiem dokładnie, ale wiem ze już mam kiepskie- w dolnej granicy normy ...........i pewnie dlatego mała tak słabo przybiera teraz..........kurde ja już chcę urodzić

reklama
Do góry