jedyneczka
Fan(ka)
agatka ale przeżyłaś chwilę straszne, współczuję rybko, oby nigdy więcej, ale najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło może Andrzejek przysnął mocno po prostu, myślę że dobrze że was wysłała do szpitala, lepiej wszystko kontrolować. Czekam na wieści jak tak dzisiaj po ktg;-)
ewa81 a co mówi lekarz? bo my sobie ciągle coś wkręcamy a dla lekarzy to przeważnie norma i niepotrzebne nasze stresy Samemu wymaz no pierwsze słysze, przecież to robią sterylnie na płytkę od razu i zamykają a gdzie ty masz tego patyczka przepraszam donieść w portfelu?
tiffi a lekarka co na chudnięcie powiedziała?
patipaula ty jesteś widać nie do zdarcia po prostu stworzona do ciąży;-)
supcio skrobnęło Cię ale najwazniejsze że z małym wszystko dobrze i steruje już w kierunku wyjścia;-)
kamcia super nazwisko oj jak mnie się podoba:-) to przygody niezłe
ewa81 a co mówi lekarz? bo my sobie ciągle coś wkręcamy a dla lekarzy to przeważnie norma i niepotrzebne nasze stresy Samemu wymaz no pierwsze słysze, przecież to robią sterylnie na płytkę od razu i zamykają a gdzie ty masz tego patyczka przepraszam donieść w portfelu?
tiffi a lekarka co na chudnięcie powiedziała?
patipaula ty jesteś widać nie do zdarcia po prostu stworzona do ciąży;-)
supcio skrobnęło Cię ale najwazniejsze że z małym wszystko dobrze i steruje już w kierunku wyjścia;-)
kamcia super nazwisko oj jak mnie się podoba:-) to przygody niezłe