reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

kochana, jak w tym tygodniu kuchnię nam zamontują, to na pewno będzie co robić:tak: układanie, mycie wszystkich naczyń itd itp... ale na popołudnie też już mam zajęcie-pojedziemy po okap do sklepu a następnie do stolarza, który nam meble robi..;-) także może coś ruszy.. chociaż obiecałam M że się wstrzymam, aż nam tą kuchnię zamontują:-D

reklama
Na wizycie wszytsko ok. Szyjka nadal zamknieta. Mam brac nospe na te moje czeste skurcze. Nastepna wizyte mam za tydzien, bo chce wiedziec co z moimi skurczami. Czy tylko sa czeste surcze, czy dalej cos idzie za nimi. Pobrala mi wymaz na posiew i zawiozlam go po wizycie do szpitala(do labolatorium). Nie jest zle bo tylko 25 zl zawolali za badanie, a w przychodni jeszcze raz tyle wolali. Zrobila tez mi usg. Powiedziala ze mala jest duza. Lezy glowka w dol, wiec jestem bardzo zadowolona.

kamakochana to ty juz sie szykuj. Nazwisko mialsa rewelacyjne.

Patipula to nie duzo dalas za ten wymaz...
Ja sie juz spłukałam całkowicie,a nie mamy z wazniejszych rzeczy jeszcze wozka nosidelka i foteliku...
Wydalam dzisiaj 300 zlotych za badania- toxo, cytomeg. WR i krew i mocz... masakra...
Za wymaz ostatnio dalam 50 zl

A szyjka tez jak mnie nie zakluje czasem... az musze rekami tam sie zlapac i trzymac, niby nic nie zmienia ale w podswiadomosci jakos mi lepiej:p

wy tak biegacie z tymi rozwarciami, a ja bym sie bała ze mi wody gdzies na miescie odejda- za duzo filmow sie naoogldalam:p

Ewcik szyjke mam czesciowo zgladzona i rozwarcie na 2 palce.

nazwisko zmienilam,wiecie ile mialam zabawnych sytuacji przez nie,dzwonisz gdzies przedstawiasz sie Bomba i co ci po drugiej stronie odkladaja sluchawke,raz kolezanka wyslala mi kartke z wczasow i doszla po pol roku z przeprosinami z lotniska bo sprwdzali zawartosc koperty,wyobrazacie sobie grupa antyterrorystyczna otwiera koperte a tam kartka z gola baba i pozdrowienia z cieplych krajow:D ,mozna by wiele pisac...
Supcio do seks bomby to mi ale brakuje....

dobrze ze ja tu wszystkie badania,posiew i co tylko za darmo mam,inaczej bankructwo!!!!

kamcia no to czekamy az bomba wybuchnie :-) swoja droga tez bym nazwiska nie zmienila :-)

supcio swietnie ze wszystko oki i bejbik taki duzy sie szykuje :-) oby nie przedobrzyl i mamusia zeby nie miala ciezko :-)

patipaula a wiec u ciebie wszystko planowo i bez zaklocen :tak: tylko ja cie blagam nie probuj pielic ogrodka ani nic podobnego jeszcze przez te ostatnie dni :-)

kropa macmiror to b popularny lek w ciazy na infekcje-duzo kobiet go stosuje i przewaznie to wlasnie zapisuja jak cos jest nie tak z wymazem. ale szczegolow zadnych nie znam

reklama
kamcia poporstu bombowa z Ciebie dziewczyna!!!!!!!:-)

kropa oby lek pomógł

supcio no te badania to mega drogie:wściekła/y:

patipaula prosze taka zabiegana lipcówka i w dodatku pozamykana, ciesze się ze wizyta udana

Do góry