reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
U mnie tez ok-mała wazy 2800 -2900 więc ok-ale na cesarkę będziemy się umawiać za 2 tyg dopiero-mówil cos koło 28-30 czerwca będe miała bo lepiej później niż wcześniej.W poniedzialek jeszcze musze iśc na wymaz ,a pozniej wizyta za 2 tyg dopiero i wtedy już będe znała datę cesarki.

Ja również po wizycie-odebrałam wyniki morfologii i przeciwciał-oba bardzo dobre, na szczęście hemoglobina w normie.Podczas badania lekarz nie stwierdził nic niepokojącego-szyjka zbita nie ma rozwarcia.Ciśnienie książkowe,tętno dziecka również w normie.
Ale mi ulżyło.Kolejna wizyta za 3 tygodnie.
Gratuluje wszystkim dziewczynom udanych wizyt i życzę miłej, przespanej nocki.

gratuluję udanych wizyt:-)

anetka no to dobrze, że jesteś swarta i gotowa ze wszystkim, skoro Michasiowi tak spieszno:-)

Aneta nie mam glukomertu bo na razie jeszcze nie jest tak bardzo źle z tym cukrem. na razie mam uważać na to co jem i przede wszystkim porzucić wszelkie słodkie przyjemności (których o dziwo wcale nie jadłam dużo).
Tweenie jak znam swoje szczęście to też tu jeszcze długo zabawie heh to posiedzimy sobie razem. może nawet sierpniówką zostanę? (przeterminuję sie dopiero 3.08)

reklama
Do góry