reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Mystique, w którym szpitalu chcesz rodzić? i jak się nazywa Twój gin (jesli można wiedziec)?

Maruśka
, drugą ciążę prowadzę u Pająka.. Obecnie pracuje on na Kamieńskiego więc, lezę tam ślepo za nim ;-) ..
Czytałam tez wiele pozytywnych (jak i negatywnych:dry:) opinii o tym szpitalu także myślę że tragedii nie będzie ..

Obadam i zrelacjonuję jak przeżyję na własnym doopsku:-p

reklama
A ja po wczorajszej wizycie odetchnęłam z ulgą:-)..Malutka rozwija się super..Waży 2116 gram:-D:tak:..Według OM jestem w 33 tygodniu,a według USG 34 tydzien..więc Sarunia rośnie:-)..Krążek spełnia swoją rolę-trzyma jak należy;-)..Tylko jedno mnie zmartwiło,bo lekarz napisał mi w karcie ciąży,że ciąża wysokiego ryzyka,zagrażający poród przedwczesny..ale powiedział też,że Malutka będzie chciała wyjśc przed terminem,ale że mam się nie martwić;-)...no i teściowa uradowana bo termin według USG wyszedł na 21 lipiec,a ona akurat ma wtedy urodziny..a ja wolę,żeby Sarunia miała swojądatę urodzin..hihi..

Oliwia to przyspiesz jeden dzien, wyszoruj okna np. i pojdzie:-D, potem bedziesz patrzyla jaki prezencik malej przyniosla tesciowa na urodziny ( fajny - tez kupisz fajny ):happy2:

ja już po wizycie-nawet nie wymęczyłam gina, bo jakaś zamulona jestem przy tym upale, więc miał farta:-) z wyciągniętych informacji: szyjka bez zmian, czyli taka se, znowu jakieś licho, więc nystatyna-bleee, prawdopodobnie doczekam do terminu:acha-posłuchaliśmy serduszka oczywiście-biło miarowo-) poza tym cała masa badań do zrobienia: ukł..krzepniecia, elektrolity, mocz, morfologia, owa, hbs, następna wizyta za 2 tyg-wtedy mam zrobić przed wizytą ktg, a po wizycie usg
a jeszcze ciśnienie niskie- 100/60, z reguły mam 120/80?

Ostatnia edycja:
newsy po wczorajszej wizycie:-)

Mały waży prawie 3kg, 2943 z tego, co pamiętam:-)... szyjka zupełnie zgładzona, rozwarcie na 2cm, gin kazała bezwzględnie leżeć jeszcze tydzień, żeby donosić do 37 tyg:szok: na pytanie M, kiedy mogę urodzić, ona na to, że nawet jutro:szok: na co M: jutro to mi nie pasuje:-D:-D:-D

a tak serio to mówię jej, że akurat remont, przeprowadzka-powiedziała, że jeśli mam wytrzymać do przyszłego tyg, to mam leżeć. Załamałam się lekko,. bo kto to wszystko spakuje?:no:

reklama
Do góry