jedyneczka
Fan(ka)
louise Staś drobny po mamci a jaki miałby być po tobie, urodzony pudzian ? więc nie martw się żabko. A twój może liczy wogóle inaczej, może liczy tygodnie dziecka a nie ciąży?bo wtedy by się zgadzało chybaJa też mam łożysko na przedniej ścianie i z Emi chyba też tak miałam i z tego co wiem to niczym to nie grozi chyba żeby zachodziło na ujście ale przecież juz jest podniesione prawda? mój też często powtarza jedno i to samo, może tacy z nich fascynaci nie martw się łozyskiem, pamiętaj i szyja już też bo będzie zabezpieczona;-)ale ja sama w sumie teraz w strachu przed wizyta we wtorek bo dałam ostatnio czadu przy tym remoncie:-( pocieszam się tym że nawet ostatnio nospy nie musze brać bo skurczyki jak mam to delikatniejsze i ze 3-4 w ciągu dnia ale się okarze, najwyżej tez mi zapoda krążek, jak będzie trzeba to będzie
ewa1985 dobrze że wszystko oki i pozycja przybrana;-) daj znać po wizycie jak tam szyjka.
brejka to niezłą miałabyś przeprawe to naprawde duża stópka:-)
niunia twardnieje brzuch, jakby skóra się kurczyła i ściągała na nim i chwilke jest taki spięty, może to być nieco bolesne albo tylko nieprzyjemne, tak moimi słowami
ninia też miewam i wiele dziewczyn miewa takie kłucia i nic w tym złego, mówiłam ginowi i nie skomentowł tylko pokiwał głową więc uznałam że to coś normalnego. I na ten tydzień ciązy to nie jest zła waga , córcia widać drobna;-)
ewa1985 dobrze że wszystko oki i pozycja przybrana;-) daj znać po wizycie jak tam szyjka.
brejka to niezłą miałabyś przeprawe to naprawde duża stópka:-)
niunia twardnieje brzuch, jakby skóra się kurczyła i ściągała na nim i chwilke jest taki spięty, może to być nieco bolesne albo tylko nieprzyjemne, tak moimi słowami
ninia też miewam i wiele dziewczyn miewa takie kłucia i nic w tym złego, mówiłam ginowi i nie skomentowł tylko pokiwał głową więc uznałam że to coś normalnego. I na ten tydzień ciązy to nie jest zła waga , córcia widać drobna;-)