Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
Byłam 25 maja na usg;-) niunia waży 2 kg !! jest obrócona już jak do porodu, główką w dół. Więc z jej strony zapowiada się wszystko super, obym i ja nie zawaliła (strasznie boję się cesarki obym się jej wystrzegła... ale coś czuję że może być z tym krucho: moja mama miała dwie... miała problem z zewnętrznym rozwarciem szyjki... zacisk totalny i nic nie pomagało- żaden lek ani kroplówka... i ja miałam to samo gdy wywoływano mi poród mojego Aniołka...) a porodu SN nie boję się wcale, jedynie nie mogę się go doczekać!!!
Przybył mi jeden kilogramik od 27 kwietnia.. no to mamy z Zuźką 5,5 na plus ;-) jeszcze pewnie dojdzie z jakieś 3 kg ;-)
szkoda że nie mam fotki buźki niuni, ale wpasowała się noskiem w łożysko i zasłoniła rączkami że było widać tylko tył głowy... ale przynajmniej wiem że to duża dziewuszka
Dostałam jedynie wydruk z usg z jej wymiarami :
BPD - 8,10 cm
HC - 27,80 cm
AC - 28,86 cm
FL - 6,13 cm
AFI - 9,53 cm
Przybył mi jeden kilogramik od 27 kwietnia.. no to mamy z Zuźką 5,5 na plus ;-) jeszcze pewnie dojdzie z jakieś 3 kg ;-)
szkoda że nie mam fotki buźki niuni, ale wpasowała się noskiem w łożysko i zasłoniła rączkami że było widać tylko tył głowy... ale przynajmniej wiem że to duża dziewuszka
Dostałam jedynie wydruk z usg z jej wymiarami :
BPD - 8,10 cm
HC - 27,80 cm
AC - 28,86 cm
FL - 6,13 cm
AFI - 9,53 cm