reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
Justaa-masz chyba w brzuchu kaskaderkę???-bo ja też nic nie widzę :-D
olyv-daj znać jak po wizycie???

ja jadę jutro po 15-ej.-zobaczymy jak mała urosła??? i co u niej słychać???-też prosze o kciuki.:tak:

buzia usg.jpg

Ja już po :) Mała nadal bez siusiaczka więc chyba już nie urośnie :p Wszystko w normie, serduszko, nerki, żołądek, główka i kręgosłup. Gin przebadał ją wzdłuż i wszerz :) bo chciał na 3d uchwycić buźkę ale mała wypięła się pupą i pleckami. Bardzo się cieszę, że jest zdrowiutka

Waży dużo - 1990 gin szacuje na poród ok. 4 kg :szok: Jak ja ją urodzę :zawstydzona/y: Aż strach pomyśleć....
Na następnej wizycie ma mi dograć jakieś zdjęcia buźki w 3d - pod warunkiem, że mała ładnie się ułoży. Na 2d widziałam, że taka pyzunia :-D, buzia okrąglutka

Ostatnia edycja:
olyv świetnie, że dobre wieści i mała zdrowo rośnie:-) a że się nie pokazała- mała przekora z charakterkiem:-D

Olyv- gratulacje udanej wizyty :tak:
Cynamonka- oszczędzaj się, jeszcze chwila i finish
Kusska- może jeszcze się odwróci maleństwo- z całego serca CI życzę!

Ja byłam w poniedziałek na wizycie, z mała wszystko ok, rozpycha się a serce bije jak dzwon:-)
Do tego obróciła się więc koniec z mówieniem o cesarce:-D oby już tak zostało:-)

reklama
olyv gratulacje udanej wizyty

Ja byłam wczoraj na wizycie. Na wejście czekałam 1,5 godz. Nada mam grzyba, ale trochę mniejszego. Szyjka w porządku nie skróciła się od poprzedniej wizyty. Andrzej nadal ułożony od "dupy strony" jeżeli się nie przekręci to na kolejnej wizycie czyli 16 czerwca będziemy planować CC. Mam 1500 badań do zrobienia, ale dopiero w tygodniu przed 16 czerwca. Serce w porządku. Ma odstające ucho, ciekawe po kim hmmm. Wagowo się nie zmieniłam, czyli 62,50 kg. Dokładne USG dopiero po 16 czerwca. ZL do 30 czerwca.

Do góry