reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Perla no właśnie trzeba tak teraz myślec-że każdy dzien w brzuszku jest cenny dla małej i mieć nadzieję,że w nim jeszcze posiedzi-ja za was trzymam kciuki!!!

reklama
perła dobrze, ze Ci podali ten steryd. Myślę, że się przestraszyli tak jak w moim przypadku. Szkoda, że nie masz z kim zostawić Krystiana, bo powinnaś poleżeć w szpitalu i być pod okiem lekarzy. Czy w Twoim szpitalu jest jakiś polski lekarz (ginekolog)?, kurcze tyle ich powyjeżdżało do UK.

Perla a co tej Twojej malej spieszno na ten okropny swiat :-D, namawiaj ja, niech siedzi w srodku jak najdluzej.

Co do terminu porodu czytalam kiedys, ze trzeba sie trzymac tego, ktore wskazalo pierwsze USG i ten jest najbardziej prawdopodobny.

Co do wlosow, to moj Kuba urodzil sie kudlaty i te wlosy mu nie wypadly. Troche przetarly sie na tyle, mial przeswity i to wszystko. Natomiast moje garsciami zbieralam z podlogi, z poduszki ech...

ja juz po wizycie,ktg ladnie w normie,zadnych skurczy nie pokazalo,serduszko malej ladnie bilo,siuski ok,waga tez,cisnienie tez,szyjka dluga i zamknieta,moje twardnienie brzucha to tzw. skurcze przepowiadajace-mam dodatkowo lykac magnez,mala caly czas glowka w dol obrocona. ogolnie jest dobrze i byle tak do konca:)kolejna wizyta za 2 tygodnie.

perla najważniejsze, ze leki zostaly podane, trzeba się cieszyc z każdego dnia, ale malutka już jest na tyle silna, że będzie oki:-) jak jej kiedyś opowiesz, np w fazie buntu nastolatki,jak się pchała na świat, to nie uwierzy :-D
kama jak fajnie czytać, ze u Ciebie wszystko modelowo!!!

Kamus gratki!!! strasznie sie ciesze ze tak wszystko super u Ciebie... trzeba nam wiecej takich dobrych wiadomosci ;-)

reklama
Do góry