reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Perla no właśnie trzeba tak teraz myślec-że każdy dzien w brzuszku jest cenny dla małej i mieć nadzieję,że w nim jeszcze posiedzi-ja za was trzymam kciuki!!!

reklama
perła dobrze, ze Ci podali ten steryd. Myślę, że się przestraszyli tak jak w moim przypadku. Szkoda, że nie masz z kim zostawić Krystiana, bo powinnaś poleżeć w szpitalu i być pod okiem lekarzy. Czy w Twoim szpitalu jest jakiś polski lekarz (ginekolog)?, kurcze tyle ich powyjeżdżało do UK.

Perla a co tej Twojej malej spieszno na ten okropny swiat :-D, namawiaj ja, niech siedzi w srodku jak najdluzej.

Co do terminu porodu czytalam kiedys, ze trzeba sie trzymac tego, ktore wskazalo pierwsze USG i ten jest najbardziej prawdopodobny.

Co do wlosow, to moj Kuba urodzil sie kudlaty i te wlosy mu nie wypadly. Troche przetarly sie na tyle, mial przeswity i to wszystko. Natomiast moje garsciami zbieralam z podlogi, z poduszki ech...

ja juz po wizycie,ktg ladnie w normie,zadnych skurczy nie pokazalo,serduszko malej ladnie bilo,siuski ok,waga tez,cisnienie tez,szyjka dluga i zamknieta,moje twardnienie brzucha to tzw. skurcze przepowiadajace-mam dodatkowo lykac magnez,mala caly czas glowka w dol obrocona. ogolnie jest dobrze i byle tak do konca:)kolejna wizyta za 2 tygodnie.

perla najważniejsze, ze leki zostaly podane, trzeba się cieszyc z każdego dnia, ale malutka już jest na tyle silna, że będzie oki:-) jak jej kiedyś opowiesz, np w fazie buntu nastolatki,jak się pchała na świat, to nie uwierzy :-D
kama jak fajnie czytać, ze u Ciebie wszystko modelowo!!!

Kamus gratki!!! strasznie sie ciesze ze tak wszystko super u Ciebie... trzeba nam wiecej takich dobrych wiadomosci ;-)

reklama
Do góry